Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 βγάλτε τα παπα σας και Listen To Your HeartΣ κω..ογεροι... η λίμπιντο δεν πεθαίνει... μόνο λιγο καιρό ξαποσταίνει και τα λοιπά... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 10.000 κομάντα φυλάνε τη δημοκρατία στο Παρίσι, άλλοι τόσοι αλλαχού, μα είναι ωραία στο παράδεισο λαίμαι ε? https://www.youtube.com/watch?v=DCl6rj6qhbA No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 10.000 κομάντα φυλάνε τη δημοκρατία στο Παρίσι, άλλοι τόσοι αλλαχού, μα είναι ωραία στο παράδεισο λαίμαι ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Βοερειοκορεάται σύντροφοι μη σας νοιάζει κι αν πονώ,άφου θα΄έχω γίνει κρίνο φέρτε μου ένα βαρελινέζικο μαντολίνο λαίμαι και τα κομάντα δκας σας κερασμένα Ρε θα γίνεται Β. Κορέα λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Θα κάνω τα μαλλιά μου τη τρομερή τη ράστα, θα γίνω αρχηγός σε όλη την επανάστα- που λέει και το... άσθμα ;D :P all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Φφφφφφφφφφφ γελοίε μπασίστα :D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Σγα τα σορόπια γέροντες, οι σιελογόνοι δγλιέβουν υπερωρίες λαίμαι ;D ;D ;DΥπονοείς κάτι; ;D ;D ;D ::) ::) ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 [quote author=cigaret13 Φιλαράκι μαμώ τα κομάντα σας ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2015 Επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας και πάει δώδεκα, έφαγα το γιαουρτάκι μου με την φρυγανούλα μου, ήπια το τσαγάκι μου και φυσικά πάω για ύπνο....... όχι σαν και σας ρεμάλια. >:( :o ;D Καλή συνέχεια σε όλους! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις