jimaras97 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Ακου και την Θεα τωρα. Απο το αλμπουμ Ella Fitzgerald - Clap Hands, Here Comes Charlie του 1961. Το αγοραζεις/κατεβαζεις ASAP. 8) Τι λεεεες ρε ανθρωπε :o :o :o :o εφυγε στα τορρενταδικα :P I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 :D I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Αφιερωμένο στον Σιγαρέτο13 δια την ονομαστικήν του εορτή λαίμαι και στους απανταχού λάτρεις του ηπειρώτικου..............άσχημη ποιότητα ήχου, αλλά το αποτέλεσμα είναι που μετράει No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ γιά την αφιέρωση φίλτατε συνοδοιπόρε στις οδούς της τέχνης. Επειδή όμως η καταγωγή μου είναι από την μικρά ασία (και τα ηπειρώτικα δεν μου λένε τίποτα), έχω μιά ιδιαίτερη αδυναμία στις μουσικές σαν το παρακάτω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Χρόνια πολλά κι από μένα, Φώτη. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 άσχετο, αλλά έχω πορωθεί: Buddy Moss - I've Got to Keep to the Highway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Χρονια πολλα και καλα Φωταρε!! Παντα γερος δυνατος και δημιουργικος! Aπο ψυχης αδερφε και για την παρτη σου τα αποκατω: @nickel Ωραια εκτελεση και ποσο ωραια το τραγουδαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ για τις ευχές και τις αφιερώσεις Σπύρο και Γιώργο, να είστε ευτυχισμένοι και με πολλά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις