atreu73 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2015 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 αυτή τη στιγμή, έτσι απλά αυτό, σε απόλυτη αρμονία με την διάθεσή μου... κάποιες φορές συμβαίνει... και είναι πικρά όμορφο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 @npap Καλημερα,Χρονια πολλα. M'αρεσε το"πικρα ομορφο",νομιζω πιανει αυτο που οι περισσοτεροι καποιες φορες νοιωθουμε. Μικρο αριστουργημα το του Weller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Κομματαρα. Καλη χρονια σε ολους. Παω για υπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Κομματαρα. Καλη χρονια σε ολους. Παω για υπνο. Νωρις,νωρις οπως παντα. ;D ;D ;D ;D Καλη χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Νωρις,νωρις οπως παντα. ;D ;D ;D ;D Μπα υπνοβατούσε, δεν μπορεί να του αρέσει κάτι άλλο πλην DP και Παπατανατσίου λαίμαι. Μα είναι δυναμόν να αρέσει στο καταράχτηο Weller? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Μια και τον μελετάμε, ένα παλιό αγαπημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Αν και ήμουν τελείως διαφορετικής σκηνής, το παραπάνω, για κάποιον περίεργο λόγο, θεωρώ ότι περικλείει τα νιάτα μου... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Ακριβώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2015 Κι εσύ κωλόγερος ε; ;D ;D ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις