jimaras97 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Δισκαρα... 8) https://www.youtube.com/watch?v=5tHUSiCzD6M I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Συνονόματοι χρόνια μας πολλά με ευχάριστο μουσικό διάλειμμα στα εδώ high culture δρώμενα, αφιερωμένο στην χρόνια εκπορνευμένη παιδική μας αθωότητα... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marvin+ Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Αχ αυτή η κυρά Χρυσούλα, με πλάνεψε πάλι… Εκεί που πόστιαζα τα ξύλα με φώναξε να με πει δυο κουβέντες για κάτι κρεμμύδια που ξαφανίζονται απ τον κήπο της… Μάλλον τη θάμπωσε όμως η κορμοστασιά μου, γιατί την είδα που πήγε στο μέσα δωμάτιο, φόρεσε τα δόντια της και κοιταζότανε κρυφά στον καθρέφτη… Τώρα, ενόσο κουτσοπίνουμε ένα Καμπερνέ Κομοτηνής που της περίσσεψε από τους αρραβώνες της κόρης της, με φτιάχνει αυγά ομελέτα, με πατάτες στρογγυλές, μανιτάρια και άσπρο τυρί. Μετά, λέει, θέλει τα σχόλιά μου για το μπιΖνες πλαν του 15… Samy, μάλλον θα αργήσω… μη με περιμένεις για σεχ σήμερα… Βολέψου μόνος σου. Χρόνια πολλά npap - ό,τι ποθείς εύχομαι "Just for the variety, you understand" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Να προσθέσω ότι τα κρεμμύδια είναι ταμάμ για ομελέτα. Τα τσιγαρίζεις ελαφρώς στο ελαιόλαδο και τα βγάζεις προτού σπάσεις τα αυγά. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Κάτω απ το παράθυρό μου λαίμαι Τι να πω δεν ξέρω όλα ΟΚ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Κάτω απ το παράθυρό μου λαίμαι Τι να πω δεν ξέρω ... the trains hiss by my window? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Θυμάμαι ακόμα τους ενδοιασμούς και τα προβλήματα, με όλα τα βλήμματα που ανακάτεψα στη σούπα. Το ακούω και δεν πουστεύω πως είναι δικό μουνε λαίμαι. Οφείλω να μολογήσω πως η Τέριος ήταν η μόνη παρθένα ;D, όλες οι άλλες ήταν του δρόμουνε Ειδικά η Πετρούλα και η Σπυριδούλανε λαίμαι. ΘΑΝΑΤΟΣ ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 ΠωΠΌς ηχεί μια τελεκάστερε λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 http://youtu.be/uzggYqSpI-o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις