Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αγαπημένες μου φίλες,σήμερα βρέχει ολημερίς και ύπιαμε με τον άνδρα μου το Μάρβινε τονε Γκέι, να κάτσουμε ζμπιτι να κάνουμε δουλειές και σεχ.

Ούτος ανεβάζει απ την αυλή καυσόξυλα στου μπαλκόν κι εγώ έκανα 2 εύκολες συνταγές.

Πήρα απ τη κατάψυξη ολόφρεσκα μιξ λαχανικούλια που μάζεψε ο μπάρμπας μου ο Στάθης-σιγά μη περίμενα τα μανιτάρια του αχαίρευτου-τα έριξα σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα στο φούρνο της ξσυλόΖομπας για 20 λεπτά. Πρόσθεσα 2 κοχλυάρια της σούπας αγνό παρθένας ελαιόλαδο, ρίγανη και πιπέρι, τα ξανάριξα στο φούρνο για 10 λεπτά και σέρβιρα με ψσιλοκομμένο κρεμμύδι, φέτα, ελιές θρούμπες Θάσου και δυο φετούλες 15 ημερών ψωμί που άφησα εις τη ζόμπα πάνου με λίγο λαδορίγανη, ενόσω ψηνόταν του φαί.

Ου Μάρβινε ανεβάζει ξσύλα ακόμα, εγώ απολαμβάνω το τσιπουράκι μου, τα ρεβύθια παπαριάζουν στο πήλινο, πάνω στη ζόμπα, λέω να ρίξω μια μεσημβρινή σιέστα, ο Μάρβινε, θα τελειώσει αργά το βράδυ, τι σεχ να με κάμνει ο καψερός, πάλι με το δονητή του μπετού θα τη βγάλω

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

Βγαίνω για μανιτάρια, τα λέμε

βολέψου προς το παρόν με αυτό μη μου αφήκεις και τον Sammy ανικανοποίητο... σκαλώνει η ροή του χρόνου... ;D

http://youtu.be/BbnpqRqH8GU

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου