Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας ακούσουμε και τπτ κιθάρες δλδ, γιατί μπούχτισα στους ζμπεζιαλίστες της μπουθάρας που μας βάνεται επαέ μέσα λαίμαι.

Και όχι ο μάμπρος ο αράπακλας, δεν ξέρει που μένω πλέον λαίμαι  ;D

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

ναι ορέ και γω ο λακαμάς σε άκουσα (και μου έβαλε και ο φίλος μας τον μάστορα από κάτω να με δελεάσει) και έπαιξα κάνα 2 ωρο και οϊμέ "παίζω και πονώ και ωχ αμάν" όπως θα μπορούσε να παραφραστεί στην περίπτωσή μου το λαικό άσμα...

έψαχνα μετά μπωλ να βάλω παγάκια για να παρκάρω τα δακτυλάκια μου... ξαναγύρισα

Αυτος ο Emmanuel,καταστροφη ειναι ο ανθρωπος.

Σε στελνει αδιαβαστο.

Οσο για τα δαχτυλα σε καταλαβαινω,ομοιοπαθης.

Εβγαλα ενα φτηνο σκαφος-ειχα να παιξω απ'τον καιρο του Νωε μ'αυτο-που εχει 13αρες νομιζω και το αριστερο χερι εχει γινει τριανταφυλλο με φυλλο. ;D ;D ;D

Παντου φουσκαλες.Δε βαριεσαι.

Εσυ ομως αγαπητε καλα εκανες κι επαιξες κι ας γελα ο πεθερος. :)

Εσεις οι αλλοι οι αποπανω με τα Sco και τα Scomayer και τα Γουιλι Νελσον(ασφαλως και ξερω που μενεις Μητσε,δεν ξεφευγει κανεις ;D ;D),ωραια πραματα βαλατε και μπραβο σας.

Για ολους εσας λοιπον τους αποπανω ::) ::) το αποκατω που μ'αρεσει πολυ:

Οσο για τον καλο φιλο Δημητρη(geodimitri),το αποκατω ειναι special dedication(το

νου σου Δημητρο γιατι σε κανα διμηνο βγαζουν καινουριο δισκο):

...

Οσο για τον καλο φιλο Δημητρη(geodimitri),το αποκατω ειναι special dedication(το

νου σου Δημητρο γιατι σε κανα διμηνο βγαζουν καινουριο δισκο):

...

Κομματάρα Γιώργη και δεν το είχα ακούσει! Να 'σαι καλά!

Θα έχω το νου μου λοιπόν για τον νέο δίσκο. :D

Τον ηχογράφησαν με τον καινούριο κθαρίστα γιατί απ' ότι διάβασα ένας απ' τους δύο κιθαρίστες είχε ένα πρόβλημα υγείας. :(

Κομματάρα Γιώργη και δεν το είχα ακούσει! Να 'σαι καλά!

Θα έχω το νου μου λοιπόν για τον νέο δίσκο. :D

Τον ηχογράφησαν με τον καινούριο κθαρίστα γιατί απ' ότι διάβασα ένας απ' τους δύο κιθαρίστες είχε ένα πρόβλημα υγείας. :(

Νομιζω οτι εχει γραψει στο δισκο ο Μαθιους,ο κιθαριστας που του ειχε διαγνωστει καρκινος.

Παραμενει κανονικα μελος της μπαντας και απ'οτι φαινεται ο ανθρωπος "καθαρισε",οι εξετασεις μετα τις χημειοθεραπειες ειναι καθαρες.

Ο κιθαριστας που τον αντικαθιστουσε ειναι ο Peter Shoulder(φιλος της μπαντας),o οποιος εχει και εξαιρετικη φωνη.Τραγουδα στα αποκατω.

Καλησπερες και σε σενα Ντινο.

Εβγαλα ενα φτηνο σκαφος-ειχα να παιξω απ'τον καιρο του Νωε μ'αυτο-που εχει 13αρες νομιζω και το αριστερο χερι εχει γινει τριανταφυλλο με φυλλο. ;D ;D ;D

Παντου φουσκαλες.

Αυτά είναι για άντρες! ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

O κυρ Ντίνος μας αντιμετωπίζει ωσαν νεολαίους του Ανταρσία που πάνε βουδερλότσαρκα συντροφιά πωπόμπες  ;D ;D ;D

Ημείς αγαπητέ μπάρμπα, πάμε με πουρές που έχουν παράδες, να η σχωρεμένη ας πιούμε για μένανε άδει λαίμαι το άσθμα  ;D

No one wants an alien

Νομιζω οτι εχει γραψει στο δισκο ο Μαθιους,ο κιθαριστας που του ειχε διαγνωστει καρκινος.

Παραμενει κανονικα μελος της μπαντας και απ'οτι φαινεται ο ανθρωπος "καθαρισε",οι εξετασεις μετα τις χημειοθεραπειες ειναι καθαρες.

Απ' ότι λένε οι ίδιοι στο site τους δυστυχώς απείχε λόγω της ασθένειάς του... :(

Από το site τους:

Though making a good recovery from the tonsil cancer that excluded him from the band’s recent live appearances, rhythm guitarist Ben Matthews has been sadly absent from the sessions so Morley has taken charge of all the guitars and keyboards on the album, with the ever-present Harry James on drums and long-term bassist Chris Childs on bass providing the striking rhythmic back-bone to the band.

Ωραία φωνή ο κύριος! 8)

Απ' ότι λένε οι ίδιοι στο site τους δυστυχώς απείχε λόγω της ασθένειάς του... :(

Από το site τους:

Though making a good recovery from the tonsil cancer that excluded him from the band’s recent live appearances, rhythm guitarist Ben Matthews has been sadly absent from the sessions so Morley has taken charge of all the guitars and keyboards on the album, with the ever-present Harry James on drums and long-term bassist Chris Childs on bass providing the striking rhythmic back-bone to the band.

Mαιστα.Δεν το ειχα δει.

Τουλαχιστον φαινεται οτι πηγαινει καλα ο ανθρωπος,σημαντικο.

Ο Morley ειναι ουσιαστικα ο αποκλειστικος συνθετης της μπαντας με ελαχιστες εξαιρεσεις.

Αυτά είναι για άντρες! ;D ;D ;D

Γι'αυτο δεν το ξανακανω το λαθος,της μανας μου εμοιασα τελικα. ;D ;D ;D :-*

@Sam Τα σπανει η Εττα!

@ gvour

Καλησπέρα και σε σένα Γιώργη

Aν ψάχνεις τη διεύθυνση του Samy follow the Slow Train

http://vimeo.com/63508956

@Samy

O κυρ Ντίνος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον εαυτό του μαέστρο... πως να αντιμετωπίσει κι άλλους...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου