Guru npap Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2014 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Feeling red today? Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Αφήστε ρε παιδιά, αφού δεν το 'χετε... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Αχ αυτός ο Μαρξ. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Ρε Atreu, βάλε μας κανένα απο αυτα τα ωραια και σπάνια που ακούς... (Όχι σαν και αυτο, εντάξει?) Edit1: Ray, δε σε ακουσα ακομα... will revert Edit2: αφιερωμένο το παραπάνω στον Στέφανο, λογω της ειςαγωγικης φυσαρμόνικας, καθώς και στο τελευταίο ωραίο ποστ του Auditorydriving επι του συγκεκριμένου θέματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Οκ dinosp. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 ;D ;D ;D Ωραιο!! Το refrain ειναι ολα τα λεφτά! Δώσε κι αλλο!! @Ray, για τα δικά μου γούστα τα σκαθάρια ειναι το καλύτερο γκρουπάκι ever..., οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2014 Τι κομματάρα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις