jimaras97 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 8) I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=DElgH8lX3ms More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 μίνι αφιέρωμα με χρονολογική σειρά στη διαδρομή του love or hate Eric... και για όσους δεν έτυχε να το μάθουν, έπαιξε για λίγο και στην Ελλάδα το 1965 με τους Juniors (live σε night club και μια συναυλία, όχι δισκογραφικά)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 μίνι αφιέρωμα με χρονολογική σειρά στη διαδρομή του love or hate Eric... Για να συνεχαμε τα υπολοιπα! Παλαιοτερα ημουν καπου στη μεση,αλλοτε love κι αλλοτε hate,μιλοντας παντα για τις συνθεσεις και την κιθαρα του Κλαπτον. Σε οτι αφορα τη φωνη τον θεωρουσα παντα τεραστιο τραγουδιστη,με "επιανε" ο τροπος που τραγουδουσε. Τωρα πια ειμαι καθαρα στη love περιοχη,σε ολα. Παραγγελια δεχεστε? I Can't Stand It. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Να πω και γω την αποψη μου για τον Clapton (δεν με ρωτησε κανεις, ξερω :P) η αγαπημενη μου περιοδος του ειναι απο τους Cream μεχρι και το Slowhand. Απο κει και μετα ειναι ετσι και ετσι για μενα :-* I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=55aN_BWiFEU Και γαμώ τα άσματα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2014 Φιλαράκι, εσύ με το 13ο σιγαρέτο στο στόμα λέω ;D ;D ;D Αν συνεχίσεις να βάζεις τέτοια βλάχικα στο κατέστημα, δεν θα πας μακριά, η ανάπτυξη δεν θα σε χτυπήσει τη πόρτα, στο λέω με υπογραφή. Άκου να μαθαίνς, μπας και σώσεις την επιχείρς λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Eric (love από ότι αχνοφαίνεται :)) part ΙΙ - solo καριέρα... από το ομώνυμο (1970) από το 461 Ocean Boulevard (1974) από το There's One in Every Crowd (1975) φημίζεται για τις επανεκτελέσεις του... εδώ ίσως η καλύτερή του για μένα που κυκλοφόρησε σε single to 1975 (άφησε και λίγο ήσυχο τον JJ ;D)... από το Slowhand (1977) http://youtu.be/EivR78mrRFE από το Another Ticket (1981) -αφιερωμένο εις τον φίλτατο gvour- και κλείνω με το συγκινητικό αριστούργημα από το Rush (1992), εμπνευσμένο από τον θάνατο του τετράχρονου γιου του... συγκινήθηκα και εγώ τώρα (πάντα το παθαίνω με αυτό το άσμα)...πάω να δω Under of dome να επανέλθω... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις