gvour Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Να του δωκεις καλησπερες και να του πεις οτι ο φουζιος το ειπε ωραιοτατα. Σκοτωνει ο ανθρωπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2014 Είμαι εδώ με τον Μάνο και του λέω τι έγραψες... Απάντηση:Το ίδιο και το κάπνισμα ;D Το ένα το κάνει αργά πες του! Αυτός κόβει αρτηρίες! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 There's a little fly He fell into my drink He sputtered and he sputtered I hope he doesn't sink... ;D ;D ;D Kalisperes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Ρε Samy, άψογος βεβαια o Παρτερης στο principal, αλλα το επόμενο να το κανομεν by the river... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Άστα Ντίνο, μας απόλυσε ο κανάγιας ο Samy και γίναμε rock & roll mercenaries πάλι... ΥΓ: Για εσένα και τον άκαρδο πρώην εργοδότη μας ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 γίναμε rock & roll mercenaries πάλι... Α ρε Τέρρυ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Α ρε Τέρρυ. Δεν θα το πιστέψεις, αλλά αυτό έβλεπα τώρα στο youtube ;D Από τα πλέον παρακμιακά clip ever- το κομμάτι και ο δίσκος μου αρέσουν πολύ. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Μόλις με πήρε ο Τζιμπούρ και με παρακάλεσε γονυπετής να ακυρώσω την απόλυση. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Τζιμπούρ και ο Φούζιος,αλλά η έπαρσή σου Παρτέρι πιδίμ. Ο Τζιμπούρ με εξήγησε πως δεν ημπορεί να αποδώσει πίνωντας μπυρες μόνος του, ενώ εγώ πίνω τσίπουρα. Έκανα τη καρδιά μου στόουν και ανακαλώ την απόλυσή σας. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2014 Έκανα τη καρδιά μου στόουν και ανακαλώ την απόλυσή σας. Ανακαλεί την απόλυση!!! Glory Glory Hallelujah, επιστρέφουμε στους Paragas 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις