Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Φρεσκο (μολις ανεβηκε) http://vimeo.com/108667365 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Εγώ συνεχίζω από κει που σταμάτησα χθες. Φανταστικός ήχος και παίξιμο. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Ο τεραστιος Billy Preston... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Κυρ καταράχτη μας ;D άκουσε τον από πάνω κύριο (έστω το τελευταίο) κι αν δεν πάθεις πλάκα (και από την μπάντα) πες μου! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Τον ακουσα, εσυ τι λες, θα τον αφηνα? ;D Ειναι Zooper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Και μια πολυ διαφορετικη εκτελεση του Child In Time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2014 Φρεσκο (μολις ανεβηκε) Τι έγινε? Φάγαμε πόρτα στο σωλήνα και πιάσαμε τα Vimeo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Και μια πολυ διαφορετικη εκτελεση του Child In Time Φανταστική εκτέλεση. Πρώτη φορά την άκουσα και έπαθα πλάκα! Μέχρι τώρα έπαιξε 3 φορές και έπεται συνέχεια. Welldone Waterfall-K and thanks :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2014 Άντε και μια ακόμη "διαφορετική" εκτέλεση του Child In Time..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις