Emfasis Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Να τα εκατοστήσετε καί να τα .. ξεπεράσετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τι ωραίος καιρός! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τι ωραίος καιρός! 8) Επίσης αξίζουν να ακούσετε.... Αnn Peebles - Ι can’t stand the rain (μου αρέσει και από The Commiments και από Seal) Τerence trent d'arby (που χάθηκε ο τύπαρος) - Rain Creedence Clearwater Revival - Have You Ever Seen The Rain? Eurythmics - Here Comes The Rain B.J. Thomas - Raindrops Keep Fallin' On My Head (είδα και την ταινία πάλι πρόσφατα με τα παιδιά μου…..τι ντουέτο.....classic) ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Φιούζιε μας ξενέρωσες μ'αυτούς τους Garbage.... Τις βροχερές μέρες ακούμε.. Still Raining, Still Dreaming https://www.youtube.com/watch?v=NgzblqNeOOw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Φιούζιε μας ξενέρωσες μ'αυτούς τους Garbage.... Τις βροχερές μέρες ακούμε.. Still Raining, Still Dreaming. Όχι βρε συ Τσιγαράκια. Πιο πολύ ονειρεύομαι με την Shirley παρά με τον Μήτσο. ;) ;) Και δεν πα να παίζει παπάδες..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι βρε συ Τσιγαράκια. Πιο πολύ ονειρεύομαι με την Shirley παρά με τον Μήτσο. ;) ;) Και δεν πα να παίζει παπάδες..... Πονηρούλη.... ;D.....μεγάλος άνθρωπος... ??? ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πονηρούλη.... ;D.....μεγάλος άνθρωπος... ??? ::) ;D Και οι ηλικιωμένοι φίλως έχουν ψ..ή ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 παπούληδες...θυμηθείτε... όσο μπορείτε ακόμα (να θυμάστε)... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 cigaret13...47 audiokostas...48 npap...49 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις