Dinosp Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 o Παύλος είναι στην δική του κλάση - τον ποστάρω μοναχό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 8) I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 if you believe in justice It's dying ... and if you believe in freedom It's dying ... let a man live his own life It's dying ... rules and regulations, who needs them Open up the door 8) .http://youtu.be/fEFsBF1X1ow δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=tLHGI13mNZE More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Για το σημερινό πρώτο Κολομβιανό μας deal, πριν ξαναπιάσω το νήμα από τη σελίδα 22 που το άφησα χθες - στην 21 έχει καταπληκτικά κομμάτια από τον Καταρράκτη και τον Φάζιο - ξανακούστε τα... @npap - είσαι ΠΟΛΥ ωραίος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Nα ακουσουμε και δυο κομματαρες των U2 μια και τους "εθαψα" πριν λιγο. Τα παρακατω κομματια ειναι οντως διαμαντια. https://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Dinooooooooo, ασε για λιγο τον Dylan και ακου το παρακατω. Μολις το ανεβασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 I've seen love go by my door... never been so easy, or so slow Ορίστε... Dylan χωρίς Dylan... αφού σε "εκνευρίζει η φωνή" Ανέβαζε εσύ... στο τέλος θα κάνουν ban την URL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μολις το ανεβασα. Aν και δεν ειμαι τοσο του ειδους καλα εκανες και το εβαλες,ειναι πολυ ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Aν και δεν ειμαι τοσο του ειδους ...Δεν εισαι τοσο του ειδους αλλα το Variations του Webber μια χαρα το ακους. ;D Παιζουν και κατι ονοματα μεσα αστα να πανε... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις