Marvin+ Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Ο άνθρωπΑς είναι φοβερός! Άκουσε το all time classic "All the Things You Are". Με έχεις στείλει εντελώς - Πω, πω, εμπλεξα με τύπο σε επίπεδο διδακτορικού Το επαναφέρω σε επίπεδο λυκείου "ειμαι δεκαεξάρης, σας γαμώ τα λύκεια" "Just for the variety, you understand" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Έτσι, να ρέει η μπύρα άφθονη! http://www.youtube.com/watch?v=lUv-4dNX6Jw Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marvin+ Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Καταράχτη - μη λουφάρεις - 6000 σι ντι έχεις - βάλε κάτι και άσε τα μοξ για λίγο ΥΣ. Ζητουνται μη πότες για να μας επιστρέψουν από την πανήγυρι στην Εύβοια στις 28/08 Προσφέρουμε παγωμένο τσάι δωρεάν "Just for the variety, you understand" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Mε φτιασατε διαολια-ισχυει για τ'αδερφι μου το Φουζιο,με Ντιν....ε Μαρβιν ηθελα να πω ;D ;D ;D ;D δεν εχω το ιδιο θαρρος-γι'αυτο σας αφιερω τα αποκατω Κελτικα: Μια και λεγαμε για κιθαρες,kateme οι κιθαρες εδω ειναι φοβερες,το σε σολο αριστουργημα. Tωρα για τη φωνη τι να πεις? Για το αποκατω δεν εχω λογια: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marvin+ Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Δροσούλα σήμερα... can't u see that it's just raining... aint no need to go outside https://www.youtube.com/watch?v=6Graa_Vm5eA&feature=player_embedded ... we're better together Kalisperes "Just for the variety, you understand" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marvin+ Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 "Just for the variety, you understand" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Αντε να παμε ετσι αποψε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Μ'αρέσετε..... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marvin+ Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 rocking... give me rocks, baby another marvin without the plus and rolling... let me roll it, baby "Just for the variety, you understand" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις