Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Τι ανέβασες ρε μεγάλε....... More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Παρτο και ολοκληρο Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Το έχω δει το live,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Το εχω δει και γω, 2-3 φορες lol...Το εχω ξαναβαλει τωρα να παιζει εδω και κανα 20λεπτο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Πάμε με σρέντερ (Jeff Kollman). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω αν ειναι σρεντερ η τι αλλο. Εσεις οι μουσικοι τα ξερετε αυτα. Παντως κοβει κ..λους! http://www.youtube.com/watch?v=qYm4G9LjOPU Kαι ο αποκατως επισης πηγε στην αλλη ζωη και ηρθε. Και οταν τον ακους με μια τοσο σφιχτη και επαγγελματικη μπαντα οπως οι Europe βλεπεις το φτωχο(σικ) αποτελεσμα που εχει με το δικο του γκρουπ. Κανει πειραματα με διαφορους μουσικους αλλα δεν..... Κριμα γιατι ακομα "παιζει"ο τυπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω αν ειναι σρεντερ η τι αλλο. Εσεις οι μουσικοι τα ξερετε αυτα. Παντως κοβει κ..λους! http://www.youtube.com/watch?v=qYm4G9LjOPU Έλα μωρέ i/iv/i παίζει ,με παραλλαγή το ii7/v7/i, και το b13/v/i. 8) Απίστευτο κομμάτι. Απίστευτο! :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Έλα μωρέ i/iv/i παίζει ,με παραλλαγή το ii7/v7/i, και το b13/v/i. 8) Πραγματι κατι τετοιο ακουω και του λογου μου. Στο 13 εχω μια ενσταση αλλα δε βαριεσαι 12,13,14, ενα νουμερο πανω κατω τι να λεει. ;D ;D ;D ;D Ξες καλα οτι δεν ειμαι πολυ του Τελε Σαντανα αλλα αυτο ειναι αρρωστακι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2014 Gvour,κομματαρα/δισκαρα αυτη του Jeff..Ακου και τους παλιους του! Εγω ειμαι εδω αποψε: it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marvin+ Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2014 Κι απ´ την ερμη την απόσταση Πέρνει υπόσταση Κάθε γιορτή μου Ώπα! "Just for the variety, you understand" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις