otto## Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2014 :) μανουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Σε ποιο μαγαζί παίζει αυτός να πάμε να τον δούμε. Καλός είναι In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Σε ποιο μαγαζί παίζει αυτός να πάμε να τον δούμε. Καλός είναι Νομίζω τον πήρε το μάτι μου φέτος στο rockwave! :P ;D Καλά, ότι και να γράψεις για τον Al θά'ναι λίγο. Ο άνθρωπος είναι αλλού..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Σε ποιο μαγαζί παίζει αυτός να πάμε να τον δούμε. Καλός είναι Στο "Νυχτοκαμώματα" 13ο χλμ. Αθηνών-Λαμίας. Κάντε κράτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Καλούτσικος είναι ο Al.. Δείτε εδώ τί λέει γι'αυτόν και ο Δάσκαλός του: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Καλούτσικος είναι ο Al.. Δείτε εδώ τί λέει γι'αυτόν και ο Δάσκαλός του: Μη μπερδεύουμε τα σκατά με το παστίτσιο......ο Νταράλας είναι σε πολύ ανώτερο επίπεδο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Φοβερος ειναι (μακαρι να επαιζα τα μισα), αλλα ρε φουστη μου, πολυ βαρυλα ρε γαμωτο. Ενταξει, καλλιτεχνης ειναι, αλλα ας ηταν και λιγο κουλ. Δεν του ειπανε να κανει και καμια λατζα... Με ξενερωσε η φατσα του... (Τεσπα, αυτα τα λεω εγω που απλα παιζω κιθαρα...) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Φοβερος ειναι (μακαρι να επαιζα τα μισα), αλλα ρε φουστη μου, πολυ βαρυλα ρε γ***το. Ενταξει, καλλιτεχνης ειναι, αλλα ας ηταν και λιγο κουλ. Δεν του ειπανε να κανει και καμια λατζα... Με ξενερωσε η φατσα του... (Τεσπα, αυτα τα λεω εγω που απλα παιζω κιθαρα...) είναι από το New Jersey. Ετσι είναι εκεί. Αντρίλα. Ο Νταράλας πάλι με στην τρελή χαρά. Γίνανε φιλαράκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2014 To αγαπημένο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση