Kanimothrios Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2014 [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2014 Καλο ρε φιλε.Εχω παιξει και εγω στο δρομο κατα διαστηματα παλιοτερα.Ειναι ζορικα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2014 Πολύ όμορφη παρουσίαση...έχω δεί τους αν.αν.ας. κανα δυό φορές, σούπερ μπάντα και μπράβο τους για όλα (στάση, ρεπερτόριο, εκτέλεση κλπ.). Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι πολλοί, μερικοί εξ'αυτών κορυφαίοι Θεσσαλονικείς μουσικοί, όχι μόνο της πόλης, αλλά και γενικώτερα. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2016 Μία πολύ μικρή νεκρανάσταση του θέματος, μετά από το διάβασμα της παρακάτω είδησης. http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/THessaloniki-Katadikastike-moysikos-dromoy-gia-epaiteia/620236?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork Με "ξένισαν" λίγο οι πολιτικές αναφορές, αλλά στην Ελλάδα ζούμε, οπότε.... :-\ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2016 Ειναι θλιβερό. .... >:( με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2016 Ειναι θλιβερό. .... >:( Μόνο; ::) Δεν ξέρω τι γινόνταν τα προηγούμενα χρόνια (δεν θέλω να το πολιτικοποιήσω) αλλά, γενικώς, έχουμε ξεφύγει.... :police: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση