mamakin Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 http://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/item/41390-pethane-o-thrylos-ton-blues-johnny-winter [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Είμαι ο μόνος που εκνευρίζεται με όποιον ανοίγει θέμα στο νοιζ, ΧΩΡΙΣ να δει ποια άλλα θέματα υπάρχουν; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamakin Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Δείξε μου το αντίστοιχο θέμα ή απλά διέγραψε το δικό μου...και άσε τις παρατηρήσεις κατά μέρους... το νέο interface είναι προβληματικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 το νέο interface είναι προβληματικό... Θα πάρουμε άλλο άΒριο από τα Media Markt. Τέλος πάντων, άντε, μη σου τη χαλάσω. RIP στον άνθρωπο... :( Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση