Προς το περιεχόμενο

Ποιό θεωρείτε το καλύτερο rock συγκρότημα και ΓΙΑΤΙ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την δικια μας την Μαρινα την ξερετε;;;;!!!

Ποια Μαρίνα; Τη Μαρίνα Ζέας!

Μεγαλο ταλεντο!

(Ναι ετυχε φιλος εκτος Αθηνας που οταν του ειπα παμε σημερα στη Μαρίνα Ζέας, μου λεει "ασε ρε, βαριεμαι για σημερα τα σκυλαδικα!!!!!")

Χαχαχαχα!

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τάκη, πιο πολυ σαν gay-ξεφωνημένη-"θεά της νύχτας" μου ακούγεται, παρά σαν όνομα group! ;D

Ενώ Queen Freud ας πούμε, ρίχνει (για όνομα Κινέζικης mixed tribute μπάντας) και μια ψυχαναλυτική κουλτούρα στο τραπέζι.  ;) ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

μαζί με τους Milli Vanilli

New Kids on the Block. Φλώρε. 8)

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Τάκη, πιο πολυ σαν gay-ξεφωνημένη-"θεά της νύχτας" μου ακούγεται, παρά σαν όνομα group! ;D               Υ.Γ. Μην "παίζεται" με ονόματα θρύλων..... ::) :-X

Γιατί νομίζεις οτι όταν ο Freddie βάφτισε τους Queen δεν έλαβε υπόψιν του τη gay παράμετρο;

Μια χαρά το ξερε και ήθελε να παίξει με τα όρια και τους συνειρμούς. Και φυσικά λειτούργησε.

Για την ιστορία πριν τον Freddie οι Queen λέγονταν Smile (κοιμήθηκα ήδη) και με τον Freddie τα άλλα 2 ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν The Rich Kids και Grande Dance. Φυσικά ο Mercury λύσσαξε και πέρασε το δικό του!

Επίσης νομίζω οτι απάντησα και στο βασικό ερώτημα ήδη...

Το γιατί :

1) Η καλύτερη φωνή ever.

2) Δύο ικανότατοι συνθέτες (Freddie, Brian) και δύο που εξελίχτηκαν εντυπωσιακά στη συνέχεια( Taylor, Deacon)

3) Ένας από τους πιο εκφραστικούς μελωδικούς και innovative κιθαρίστες ever. (May)

4) Σκηνική παρουσία. Ας δει κάποιος το 20λεπτο τους στο Live Aid και ας το συγκρίνει μετά με το οτιδήποτε.

5) Αααα, και λόγω του The Show Must Go On (προσωπικό καρα-κατα-κόλλημα)

Γιατί νομίζεις οτι όταν ο Freddie βάφτισε τους Queen δεν έλαβε υπόψιν του τη gay παράμετρο;

Μια χαρά το ξερε και ήθελε να παίξει με τα όρια και τους συνειρμούς. Και φυσικά λειτούργησε.

Για την ιστορία πριν τον Freddie οι Queen λέγονταν Smile (κοιμήθηκα ήδη) και με τον Freddie τα άλλα 2 ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν The Rich Kids και Grande Dance. Φυσικά ο Mercury λύσσαξε και πέρασε το δικό του!

Επίσης νομίζω οτι απάντησα και στο βασικό ερώτημα ήδη...

Το γιατί :

1) Η καλύτερη φωνή ever.

2) Δύο ικανότατοι συνθέτες (Freddie, Brian) και δύο που εξελίχτηκαν εντυπωσιακά στη συνέχεια( Taylor, Deacon)

3) Ένας από τους πιο εκφραστικούς μελωδικούς και innovative κιθαρίστες ever. (May)

4) Σκηνική παρουσία. Ας δει κάποιος το 20λεπτο τους στο Live Aid και ας το συγκρίνει μετά με το οτιδήποτε.

5) Αααα, και λόγω του The Show Must Go On (προσωπικό καρα-κατα-κόλλημα)

;) Επισης και σαν σκηνικη παρουσια αν δεν εχεις δει τους Who να το κανεις συντομα,ειναι (ηταν) φοβεροι στα live.Κατα τα αλλα,πρεπει να εισαι το πρωτο ή δευτερο ποστ που δεν εχει τρολια μεσα :D μολις κυλησε ενα δακρυ  :')

I'm not bored. I've just got an incredibly boring face.

-Charlie Watts

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου