AntonyPath25 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 μεσα κι εγω !!!!!! αλα με το msn δεν ξερω τι παιζει ? to mail φαινεται κατω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 εννοειται μεσα!!εννοειται!! [email protected] :twisted: Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω αν το καταλάβατε... αλλά φτιάξατε ένα ωραίο πελατολόγιο (με τα mail που δημοσιεύσατε) για web robots και τους έμπορες... Chat είπαμε ότι δεν καιγόσασταν να έχετε... αλλά απ' ότι βλέπω, ένα room για πληκτράδες το θέλετε. Να το βάλω μπρός; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 εβαλα το windows live messanger BETA και τωρα ??? :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 ναι και στο chat !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 (...) φτιάξατε ένα ωραίο πελατολόγιο (με τα mail που δημοσιεύσατε) για web robots Ναι, δεν ήταν πολύ καλή η κίνηση, εκτός και αν δεν έχετε πρόβλημα να γεμίσετε με spams. Σας προτείνω, αφού σημειώσατε πλέον ο ένας το mail του άλλου, να τα σβήσετε. Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Ρε yameth φτιάξε το chat.......Να έχουμε ήσυχα τα κεφάλια μας...:lol:... Εγώ προσωπικά έχω 2 mail ένα σοβαρό και ένα μή....για τις ιντερνετικές μου περιπλανήσεις.... Πάντως θα ήταν ωραία να λειτούργουσε το chat Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Πιστευω οτι το chat χρειάζεται, έστω και περιστασιακά, αρκεί βεβαια να μην είναι εις βάρος της σελίδας, δεν ξέρω αν την φορτώνει η τίποτα άλλο. Αν δεν υπαρχει πρόβλημα, θα ήθελα να υπήρχε... 8) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Ψηφίζω και εγώ chat.Όχι όμως μόνο για ^$#^$#πληκτράδες :wink: :lol: :lol: Ο πρώτος πλήκτράς που θα το πάρει στα σοβαρά αυτό να του καεί το synth :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
photis86 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Καλη η ιδεα του chat αρκει να το χρησιμοποιησουμε και να μην βαλουμε τον yameth να το φτιαξει τζαμπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση