Sector Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Προτείνω live chat ,αυστηρός μόνο για πληκτράδες (απο αρχάριους έως jordan rudess) ,αν γουστάρετε και έχετε MSN πείτεί το email σας να γίνουμε μια παρέα ,και οχι... δεν έχω πονηρές ιδέες :twisted: :twisted: Αρχίζω με το δικό μου : [email protected] οΕο; :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΚΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ SG! ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ OASYS! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σοβαρά τώρα, ωραία σκέψη φίλε sector! Το email και το MSN account μου είναι φανερά σε όλους οπότε θα μιλήσουμε σύντομα... Υ.Γ. Ανήκω στην κατηγορία "Jordan Rudess" που ανέφερες! :lol: :lol: :lol: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 [email protected] alla auton ton Rudess ti ton itheles :lol: ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pepe_13 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Παρα πολυ ωραια ιδεα φιλε, προβλεπω επιτελους ατελειωτες ωρες καψιματος με συναδελφους :) :lol: Και εμενα το μσν κ το εμαιλ φαινονται στο προφιλ αλλα παρτε το και εδώ : nikosbebedelis@hotmail.κομ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Έτσι....Κατω οι τελεκάστερ και οι SUHR.....Ζήτω τα farfisa και τα combo..... Ορίστε και το δικό μου[email protected] Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Ωραία ιδέα αλλά ο Rudess είναι 4χp1$τ0s. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 [email protected] Οι πληκτράδες εχουν την χαρη και την δύναμη. :!: Οι πληκτράδες κάνουν την διαφορά :!: Οι πληκτράδες ομορφαίνουν τον κόσμο μας :!: :roll: Ειμαστε πληκτρόπληκτοι, αρα υπάρχουμε :idea: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 O Alchemist μπηκε στο messenger,,,,,,,,....... γουρλώνει τα μάτια του, φωνάζει..... τι κάνετε ωρε, σταματείστε τους πληκτράδες...... οχι άλλοι πληκτράδες........ :lol: Μποοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυμμμμμμμ!!@!@!!!@!@!!!1 :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Πλάκα πλάκα με τον φιλο macker (μελος μας) συνδεόμαστε με το messenger συχνά και καμερούλα και παίζουμε κομμάτια, γενικά, παίζουμε με ήχους και τέτοια φάση Και ακούγεται τζάμι , έστω και μονοφωνικά.. Ειναι μια καλή αρχή στο να ζούμε το μέλλον , έστι θα είναι....... Οπως εγω και ο Μάκης ΑΑΑΑΕΑΕΑΔΣΑΣΔΦΒΣΔΓΝ - Γαβ - Γάβ Ο ανθρωπος με την μοναδική λάμψη , ο cos_dr ον λινε :roll: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 [email protected] www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση