Shelter Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 http://consequenceofsound.net/2014/07/r-i-p-johnny-winter-blues-legend-dead-at-70/ Ελπίζω να μην ειναι αλήθεια και όπου να ειναι έβγαινε νέος δισκος με συμμετοχες απο Clapton, Harper, Gibbons, Setzer, Bonamassa, Ricci και Dr. John. Κατα τα άλλα αν ειναι, έφυγε ένας παιδικος μου ήρωας. Τεραστια μoρφή του RnR, του blues και της σχολής του τεξας εν γενει. Παρα τις στενες συνεργασιες του και συμβολές του στις κυκλοφοριες ιστορικών ηχογραφήσεων μπλουζ καλλιτεχνών, είχε εντελως δικό του στυλ και ήταν απο την παλιά φρουρά των guitar slingers. Προσωπικά θα θυμάμαι κάθε του νότα απο τις συνεργασιες του με τον Muddy Waters, και το αξεχαστο για μένα Progressive Blues Experiment Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Αληθεια ειναι δυστηχως. Το εμαθα σημερα το πρωι απο φιλο κιθαριστα που παιζει μαζι του. Τεραστια απώλεια για τη μουσικη! Πολύ κρίμα :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Rock n' Roll Legend https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Τεράστια απώλεια. Μέγας. Πέρασε πολλά, τώρα πάει για ξεκούραση. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Μέγας. Πέρασε πολλά, τώρα πάει για ξεκούραση. Αυτό ακριβώς. Δεν άντεχα να τον βλέπω έτσι. Τεράστιος από όλες τις απόψεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Η πρώτη μορφή κιθαρίστα που θυμάμαι να μου έχει μείνει από παιδικές αναμνήσεις. RIP When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Πραγματικα πολυ μεγαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Καμιά φωνή τρομερή δεν είχε για μένα μα μου κανε που έβγαζε τα σωθικά του τραγουδώντας. Το παίξιμό του ήταν πάθος και ψυχή κι ας είχε πρασινάδες κι αστοχίες σαν τη ζωή μας. Στο τοπ των αγαπημένων μου δεν ήταν (και το ξέρει εξάλλου και ο dkall που τον λατρεύει) και ψέματα δεν θα πω αλλά το λέω και το ομολογώ πως ένας μικρός Θεός ήτανε για αυτό που έβγαζε εκεί πάνω. Ο Winter δεν έπαιζε από συνήθεια ή από υποχρέωση αλλά έπαιζε για τον ίδιο λόγο που ανέπνεε ή χτύπαγε η καρδιά του. Και όταν έπαιζε, έπαιζε ψυχή τε και σώματι. Η αρρώστια τον έκατσε στη καρέκλα αλλά δεν του πήρε την Firebird από τα χέρια. Μπορεί και να ζήτησε στο τελευταίο σπίτι του να του βάλουν και την Firebird αγκαλιά για να μην καταφέρει ούτε ο θάνατος να του την πάρει. Καλό του ταξίδι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 R.I.P............................................... :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Πρώτη φορά τον άκουσα σε ένα βινύλιο του πατέρα μου και μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσιάσαν τα κομμάτια του. Μεχρι που τα άκουσα ξανα και ξανά για 2-3 φράσεις που μου έκαναν εντύπωση και κατέληξε να μου αρέσει όλος ο δίσκος και όλες οι φράσεις του και οι δομές των κομματιών του και όλα. Μεγάλος παίχτης και προχτές έβλεπα κάτι βιντεο από Crossroads και θαύμαζα... Κρίμα... In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση