Nikos Achilleus Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 nice feeling!!!! Πες μας δυο λογια αν θες! Πως εγραψες? www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 nice feeling!!!! +1. Με λίγο λιγότερο reverb ίσως ακόμη καλύτερο....(εκτός αν ήταν επιλογή σου, οπότε πάω πάσο!) Πάντως καθημερινά, πρέπει να ακούς 2-3 ώρες τα "παλιά" των Floyd...... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Achilleus Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ! Τα όργανα και φωνές τα έχω ηχογραφήσει εγώ. Για drums χρησιμοποιώ το ezdrummer. Η μίξη μου πήρε λίγο καιρό γιατί δεν 'ημουν σίγουρος για το τι ήθελα. Ισχύει αυτό με τους Floyd πάντως και δεν κρύβεται με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 Μπραβο φιλε ωραιο το κομματι late 60s early 70s psychedelic /prog rock ειδικα οταν μπηκε και το hammond εφτιαξε ακομα περισσοτερο η ατμοσφαιρα.Στα φωνητικα θα ηθελα να το ακουσω και με μια λιγοτερο μπασα φωνη ισως και με καποια γυναικεια θα εβγαζε ακομα πιο μυστηριακη ατμοσφαιρα.Μου φερνει πολυ στο μυαλο η μουσικη σου τους Purple Overdose :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2014 Δεν είναι άσχημο. Από στίχους όμως δεν κατάλαβα rien. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση