HellFire Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Jesus, Εγω δεν βγάζω ήχο με τις έξι χορδές και αυτός εχει απλωθεί σαν χταπόδι ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Είσαι σίγουρος? Τσέκαρε λίγο τις τιμές .... ::) http://www.stick.com/prices/ Σιγά τα ωά. Οι θήκες είναι οικονομικές ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Τεχνικά και εγκεφαλικά, μου φαίνεται πανδύσκολο, και έχει φοβερές δυνατότητες, αλλά όπως πολύ σωστά έγραψε και ο φίλτατος Κώστας, έχει κάποιους περιορισμούς (όπως όλα τα όργανα). Για σκεφτείτε όμως .... .... πάει τσάμπα το practice για την πένα, τσάμπα οι ασκήσεις για τα δάχτυλα στο δεξί, τι alternate picking, hybrid picking, pick and fingers, chicken picking, κλπ. ;D ;D Σιγά τα ωά. Οι θήκες είναι οικονομικές ;D Και τα καλώδια δώρο! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Σιγά τα ωά. Οι θήκες είναι οικονομικές ;D Τις τιμές των σετ χορδών τις είδες; :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 .... πάει τσάμπα το practice για την πένα, τσάμπα οι ασκήσεις για τα δάχτυλα στο δεξί, τι alternate picking, hybrid picking, pick and fingers, chicken picking, Ναι αλλά για έναν πληκτρά....φαντάζομαι πολύ πιο εύκολο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Ναι αλλά για έναν πληκτρά....φαντάζομαι πολύ πιο εύκολο ;) O Tony Levin δεν μου φαίνεται για πληκτράς ;) Και αυτός το κάνει να φαίνεται πολύ εύκολο το κερατό μου :P Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Ελα μην σας πιανουν οι μεμψιμοιριες http://www.thomann.de/gr/tenayo_ziggy_standard_tapguitar_mh.htm 8) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Και αυτός το κάνει να φαίνεται πολύ εύκολο το κερατό μου :P Κι αυτός καλός είναι. :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Ελα μην σας πιανουν οι μεμψιμοιριες http://www.thomann.de/gr/tenayo_ziggy_standard_tapguitar_mh.htm 8) ;D Αυτό είναι μαχόγκανυ φίλος, τι ήχο να βγάλεις? δεν θελουμε να παίξουμε μεταλ ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2014 :o :o :o More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση