SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Χάζευα στο Θωμά κάτι κιθάρες και κοιτάξτε μία που πέτυχα(την τιμή την τιμή!!!) :twisted: :twisted: http://www.thomann.de/gr/jackson_ke3_tr_update.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Για μένα είναι μια κιθάρα που θα μετανιώσεις που την αγόρασες και που θα αλλάξεις το πολύ 2 χρόνια. Την είχε ένας φίλος μου και το ξέρω από πρώτο χέρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Ρε, τη ΤΙΜΗ κοιτα!!!! Σου θυμίζει κάτι??? Δεν ενδιαφέρομαι να πάρω κιθάρα! :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Συγχώρα με.. είναι από τις στιγμές που δε λειτουργεί το μυαλό μου. Όργανο του διαόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Χα χα.Το πιασες!!Όπως το άλλο περσιστατικό που μου πε αυτός που πήρα τη κιθάρα: Καθόμουνα μια μέρα στο μαγαζί του και μιλάγαμε και μου λέει "ήρθε ένας φίλοςς μου χθες και χάζευε τις κιθάρες(και οι 2 είναι κάποιας ηλικίας) και όπως είδε μια rhandy roads μου λέει" "Ρε τι κιθάρες είναι αυτές??Είναι κιθάρες του διαβόλου αυτές!Δε πιστεύω να χεις πολήσει καμιά τέτοια?? :lol: :lol: :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chickittypok Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 ειναι "σικε" η τιμη για τα μεταλλονια :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 ειναι "σικε" η τιμη για τα μεταλλονια :P Προσελκύουν σατανιστές σαν εμένα!! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση