Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και ψάχνω για ομάδα μπάσκετ να πάω να παίξω. Λογικά για Γ κατηγορία ανδρικό (είμαι 19 ετών). Μένω Τούμπα και έπαιζα για 2 χρόνια στη ΜΕΝΤ (όσοι ξέρουν) αλλά αναγκάστηκα να το κόψω λόγω διαβασμάτων και τώρα λέω να το ξαναρχίσω. Εκτός από τη ΜΕΝΤ υπάρχει κάτι άλλο? Ξέρετε κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Γιατί; Τι μουσική θα παίζεις και θέλεις να παίζεις αποκλειστικά σε ομάδα μπάσκετ; Δεν καταλαβαίνω... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Ο Αχιλλεας Τριανδριας ειναι μια καλη περιπτωση που μου ερχεται στο μυαλο, χωρις να γνωριζω πολλα, απλα μενω κοντα! Γνωριζω οτι εχει καλο επιπεδο στα παιδικα - εφηβικα τμηματα και γινεται σοβαρη δουλεια αλλα για το ανδρικο τμημα δεν εχω ακουσει κατι! Ψαξ'το λιγο με τον Αχιλλεα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Ο Αχιλλεας Τριανδριας ειναι μια καλη περιπτωση που μου ερχεται στο μυαλο, χωρις να γνωριζω πολλα, απλα μενω κοντα! Γνωριζω οτι εχει καλο επιπεδο στα παιδικα - εφηβικα τμηματα και γινεται σοβαρη δουλεια αλλα για το ανδρικο τμημα δεν εχω ακουσει κατι! Ψαξ'το λιγο με τον Αχιλλεα! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosoik Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Παύλο χωρις να θελω να σε στεναχωρησω νομιζω πως οι μεταγραφες εκλεισαν την προηγουμενη Τεταρτη!Αυτο σημαινει οτι δεν δικαιουσαι να βγαλεις δελτιο για φετος.Εκτος αν κανουν τα μαγικα τους..ρωτησε ομως και κανεναν αλλο μη σε παρω στο λαιμο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Λογικά για Γ κατηγορία ανδρικό (είμαι 19 ετών). Για τσέκαρε τον Άρη Θεσσαλονίκης :D ;D ;D ;D :P Σόρρυ για το τρόλινκγ αλλά με ενέπνευσε αυτό: Μένω Τούμπα ΠΑΟΚ λέμε .&- Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Παύλο χωρις να θελω να σε στεναχωρησω νομιζω πως οι μεταγραφες εκλεισαν την προηγουμενη Τεταρτη!Αυτο σημαινει οτι δεν δικαιουσαι να βγαλεις δελτιο για φετος.Εκτος αν κανουν τα μαγικα τους..ρωτησε ομως και κανεναν αλλο μη σε παρω στο λαιμο μου Σοβαρά τώρα? Βασικά στην ομάδα που θα πάω δεν τη λες μεταγραφή γιατί το δελτίο μου που είχα στην ομάδα πριν 6 χρόνια που έπαιζα δεν νομίζω να μετράει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Σοβαρά τώρα? Βασικά στην ομάδα που θα πάω δεν τη λες μεταγραφή γιατί το δελτίο μου που είχα στην ομάδα πριν 6 χρόνια που έπαιζα δεν νομίζω να μετράει... Για να μην "μετράει" το δελτίο σου , θα πρέπει να μιλάμε για ΔΕΛΤΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ : Η χρονική διάρκεια των δελτίων αυτών (ορισμένου χρόνου) είναι από ένα (1) χρόνο έως τρία (3) χρόνια. Το δελτίο αυτό (ορισμένου χρόνου) εκδίδεται με τη συνήθη διαδικασία έκδοσης όλων των δελτίων ερασιτεχνών καλαθοσφαιριστών. Η χρονική διάρκεια ισχύος προκύπτει από υπεύθυνη δήλωση των δυο πλευρών (καλαθοσφαιριστή και σωματείου), η οποία κατατίθεται στην οικεία Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων (Ε.ΚΑ.Σ.Θ. για την περίπτωσή σου) και από εκεί στην Ε.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης). ΑΝ δεν μιλάμε για ΔΕΛΤΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , τότε μιλάμε για "ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ" (καλαθοσφαιριστών εν προκειμένω) . Για την αποδέσμευση υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις και ΔΕΝ γίνεται αυτοδίκαια. Έτσι: Ερασιτέχνης καλαθοσφαιριστής που αποδεδειγμένα δεν χρησιμοποιήθηκε σε επίσημους αγώνες με ευθύνη του σωματείου που ανήκει επί δύο συνεχείς καλαθοσφαιρικές περιόδους, μπορεί μετά από αίτηση να καταστεί ελεύθερος με απόφαση της επιτροπής (ιδιότητας και μεταγραφών αν θυμάμαι καλά) της Ε.Ο.Κ. Με την ίδια διαδικασία μπορεί να καταστεί ελεύθερος και ερασιτέχνης καλαθοσφαιριστής, που για λόγους που αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο δεν συμμετέχει στους επίσημους αγώνες του σωματείου, στο οποίο ανήκει, επί τρεις συνεχείς καλαθοσφαιρικές περιόδους. Ωστόσο, για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία ή διευκρίνιση: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Τέρμα Αγ. Δημητρίου (Κτίριο Κ2), 2ος όροφος T.Κ. 54638 Θεσσαλονίκη ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΛ. : 2310.953 822 & 953 826 FAX : 2310953 826 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pavlos.Sage Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Εγώ όταν πήγαινα στην ακαδημία, είχα και ακόμη έχω ένα καρτελάκι μόνο που γράφει ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΟΥ και λέει μόνο ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα και ημερομηνία γέννησης και από πίσω γράφει τα ποσά που πληρώναμε τότε (όταν ακόμη ήμουν 13-14 χρονών πληρώναμε ένα ποσό στην ακαδημία). Αυτό.. Δηλαδή μετά από 5-6 χρόνια τι μπορεί να ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Εγώ όταν πήγαινα στην ακαδημία, είχα και ακόμη έχω ένα καρτελάκι μόνο που γράφει ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΟΥ και λέει μόνο ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα και ημερομηνία γέννησης και από πίσω γράφει τα ποσά που πληρώναμε τότε (όταν ακόμη ήμουν 13-14 χρονών πληρώναμε ένα ποσό στην ακαδημία). Αυτό.. Δηλαδή μετά από 5-6 χρόνια τι μπορεί να ισχύει? Όπως σου έγραψα και παράπάνω, το δελτό ορισμένου χρόνου ΔΕΝ διαφέρει σε τίποτα από τα άλλα, εκδίδεται με την ίδια διαδικασία, απλά συνοδεύεται με υπεύθυνη δήλωση αθλητού- σωματείου , ως προς τη χρονική διάρκεια ισχύος του. Πήγαινε στα γραφεία της Μορφωτικής Ένωσης Νεολαίας Τούμπας , αναζήτησέ το, συνεννοήσου μαζί τους και μετά στην Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση