Ριχάρδος Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Αν και το έχουμε εκθειάσει πολλάκις εδω μέσα...Oh yes, αυτό θα ήταν. https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
26hint Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Ναι, αλλά έπρεπε να βάλεις μία ακόμη μεγαλύτερη φωτό, ώστε να θαυμάσουν την απόλυτη καφρο-αισθητική του εξωφύλλου, ακόμη και στον διπλανό Γαλαξία. Ήθελα να φαίνεται σε απόλυτη hd ανάλυση το βαμμένο κόκκινο νύχι της γκόμενας! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Την όλη αφορμή για το Thread μου την έδωσε η εδώ και 5 μήνες εν μέρει μετεγκατάστασή μου σε άλλη πόλη. Ήθελα να διαμορφώσω τον χώρο μου κόντρα σε κάθε μαξιμαλιστική προσέγγιση και με αφετηρία το διάκοσμο μιας μικρής σουίτας ξενοδοχείου. :D Μοιραία (ανάμεσα σε άλλα) πήρε η μπάλα και τις «μουσικές» που θα έπαιρνα μαζί μου. Άφησα τις hi-fidelity εμμονές μου στην άκρη (για λόγους χώρου) και ύστερα από σύσκεψη με τον εαυτό μου αποφασίσαμε να χρησιμοποιούμε κατά κόρον mp3 στις ακροάσεις μας. ;D Μου επέτρεψα μόνο μια παρασπονδία . Θα έπαιρνα μαζί μου μόνο ένα cd (από συνολικό αρχείο 1.600 βινυλίων και καμία 1100 cd). Επέλεξα αυτό: How about you? Εγω οταν εφυγα, απο ενα τρισεκατομμυριο αλμπουμ που υπαρχουν στο ιντερνετ δεν πηρα κανενα μαζι μου, πηρα το λαπτοπ μου και το ασυρματο ιντερνετ !! ! το ποστ ειναι ετσι διατυπωμενο ωστε να φανει οτι εχω και λαπτοπ και ασυρματο στικακι αμα λαχει…………………………………………………………………… δεν αντεξα και μεδωσα kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2014 :) I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Το αποκατω. Επειδη ομως ειναι διπλο το εξωφυλλο στο too long θα ειχα κρυμμενο μεσα το πιο παρακατω. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Ο Audiokostas με δελεασε τα μαλα... Ωστοσο νομιζω οτι δε θα επαιρνα λαιβ δισκο. Θα προτιμουσα τη between the tracks ''μουγκα'' της στουντιακης ηχογραφας.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση