mustafank Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Στην αρχή, σκέφτηκα να απαντήσω θεωρητικά.Δηλαδή, ποιο album θα ήθελα να επιλέξω, ανεξάρτητα, αν το έχω στην κατοχή μου ή όχι. Ωστόσο, άλλαξα γνώμη και αποφάσισα να δώσω μια ρεαλιστική απάντηση (δηλαδή από album που έχω ήδη στην κατοχή μου), οπότε καταλήγω στο "Kafka" των Socos and the Live Project Band: http://www.discogs.com/Socos-And-The-Live-Project-Band-Kafka/release/3346010 https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 To Rising Force του Yngwie. Όποτε παίζω κιθάρα (practice-πρόβα-live-οτιδήποτε) αυτό το album σκέφτομαι.Είναι ο κινητήριος μοχλός μου στο να συνεχίζω να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Sorry που σας ξενέρωσα,αλλά οι αγάπες δεν κρύβονται! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 To "Surfing With The Alien" του Joe Satriani. Είναι απλά υπέροχος δίσκος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Not to be Forgotten.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Είναι δυνατόν?? Τρεις ολόκληρες σελίδες ούτε ένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Αυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rodney Toady Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Χωρίς δεύτερη σκέψη ;) King Crimson: In The Court Of The Crimson King Με πρόλαβες... Οπότε εγώ θα πάρω το QUEEN II. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Κάποιο από τα επερχόμενα άλμπουμ (πχ το επερχόμενο Pink Floyd / Gilmour, Wright, Mason / whatever you want to call it) Να υπάρχει και λίγο αγωνία ως τότε :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Χμμμ .... ίσως αυτόν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Sorry που σας ξενέρωσα,αλλά οι αγάπες δεν κρύβονται! :) Ναι, αλλά έπρεπε να βάλεις μία ακόμη μεγαλύτερη φωτό, ώστε να θαυμάσουν την απόλυτη καφρο-αισθητική του εξωφύλλου, ακόμη και στον διπλανό Γαλαξία. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση