aris 17561 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Προσωπικα θα απεφευγα να παρω combo... Θα επαιρνα αυτην την καμπινα ( εννοειτε 2χ12 ) http://www.thomann.de/gr/harley_benton_g212_vintage.htm Απο ενισχυτες προτεινω τους bugera 333xl η 6260 η 6262 Kαι αν αν θες λιγα βατ προτεινω τον Orange Dark terror -jim root terror http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Σκεπτομενος τις ανάγκες σου και τις προτάσεις που δίνονται θα έλεγα οτιδήποτε μεγαλύτερο απο τον blackstar που αναφέρεις είναι υπερβολικό και προσωπικά εγω δεν χάρηκα λαμπάτο στο σπίτι. Διστυχως είναι πολύ δυνατοι. Mετα αφου δλδ σου φυγει η πόρωση για τον γαμάτο ήχο του θα τον χρησιμοποιείς για συγκεκριμένα πραματα ΜΟΝΟ. Σου προτείνω απλά να πας σε modeling ενισχυτή που είναι πιο καλοι για practice για τον απλούστατο λόγο οτι μπορείς να βγάλεις ότι ηχο θες. Τι ενοώ??? Αν βαρεθεις τους λαμπ οφ γκοντ και θες να παιξεις λιγο acdc βρίσκεις british sound. Αν θες να βάλεις λιγο bonamasa στο κρασί σου βρίσκεις κατι αμερικάνικο και αν θες να παιξεις κατι Ελληνικό σαν Ελληναρας πάλι βρισκεις ήχους. Συν το ότι έχεις και εφφε αν θέλεις για να βάζεις delay reverb, flanger κλπ και να πιάνεις το feeling κατευθείαν του εκάστοτε τραγουδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Είναι κρίμα να σπαταλισεις λεφτά για modeling περιμένοντας ποιοτικό ήχο. Θα έχεις μια βελτίωση αλλά πολύ μικρή. Αν είναι έτσι κρατά τον mg. Εφόσον θες να κάνεις το λαμπατο βήμα, κάντο. Όλοι οι ενισχυτές που προτάθηκαν θα παίξουν πολλά πράγματα και οχΙ μόνο μέταλ. (εκτός από τον Dark terror που δεν παίζει τίποτα άλλο :p) Βέβαια θεωρώ υπερβολή τα κτήνη της bugera για το σπίτι. Καλύτερα να κινηθείς προς blackstar, jet city, tiny terror. www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Σκεπτομενος τις ανάγκες σου και τις προτάσεις που δίνονται θα έλεγα οτιδήποτε μεγαλύτερο απο τον blackstar που αναφέρεις είναι υπερβολικό και προσωπικά εγω δεν χάρηκα λαμπάτο στο σπίτι. Διστυχως είναι πολύ δυνατοι. Mετα αφου δλδ σου φυγει η πόρωση για τον γαμάτο ήχο του θα τον χρησιμοποιείς για συγκεκριμένα πραματα ΜΟΝΟ. Σου προτείνω απλά να πας σε modeling ενισχυτή που είναι πιο καλοι για practice για τον απλούστατο λόγο οτι μπορείς να βγάλεις ότι ηχο θες. Τι ενοώ??? Αν βαρεθεις τους λαμπ οφ γκοντ και θες να παιξεις λιγο acdc βρίσκεις british sound. Αν θες να βάλεις λιγο bonamasa στο κρασί σου βρίσκεις κατι αμερικάνικο και αν θες να παιξεις κατι Ελληνικό σαν Ελληναρας πάλι βρισκεις ήχους. Συν το ότι έχεις και εφφε αν θέλεις για να βάζεις delay reverb, flanger κλπ και να πιάνεις το feeling κατευθείαν του εκάστοτε τραγουδιού. Ενταξει αυτα τα κανεις και με εναν λαμπατο versatile... Ο Orange tiny Terror τα κανει αυτα !!! Προσωπικα blackstar δεν μου αρεσαν... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Σκεπτομενος τις ανάγκες σου και τις προτάσεις που δίνονται θα έλεγα οτιδήποτε μεγαλύτερο απο τον blackstar που αναφέρεις είναι υπερβολικό και προσωπικά εγω δεν χάρηκα λαμπάτο στο σπίτι. Διστυχως είναι πολύ δυνατοι. Mετα αφου δλδ σου φυγει η πόρωση για τον γαμάτο ήχο του θα τον χρησιμοποιείς για συγκεκριμένα πραματα ΜΟΝΟ. Σου προτείνω απλά να πας σε modeling ενισχυτή που είναι πιο καλοι για practice για τον απλούστατο λόγο οτι μπορείς να βγάλεις ότι ηχο θες. Τι ενοώ??? Αν βαρεθεις τους λαμπ οφ γκοντ και θες να παιξεις λιγο acdc βρίσκεις british sound. Αν θες να βάλεις λιγο bonamasa στο κρασί σου βρίσκεις κατι αμερικάνικο και αν θες να παιξεις κατι Ελληνικό σαν Ελληναρας πάλι βρισκεις ήχους. Συν το ότι έχεις και εφφε αν θέλεις για να βάζεις delay reverb, flanger κλπ και να πιάνεις το feeling κατευθείαν του εκάστοτε τραγουδιού. Επισης σε αυτο το σεναριο που αναφερεις , αν ειναι ΝΑ ΜΗΝ εχει λαμπα , να παιζει χαμηλα και να εχει modelling ... τοτε ας παιζει μεσα απο Pc διαφορα plugins H στην καλυτερη των περιπτωσεων ας παρει καποιο Line6 pod (φασολι) ή καμια HD400 και να παιζει παλι με ακουστικα. Οι Line6 πεταλιερες δουλευουν και σαν εξωτερικες καρτες ηχου. Οποτε μια χαρα θα επαιζε ειτε με ακουστικα ειτε με ενα φθηνο ζευγαρι Monitor. Αυτα τα λεω ΓΙΑΤΙ ειμαι της αποψης : ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ MODELLING ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ. Ξερω οτι ειναι πολυυυυυ ευπαθεις. Ειδικα οι Line6 και η παλια σειρα της Marshall. Οσον αφορα τους λαμπατους combo ,εγω γι αυτο προτεινα τον Peavey 6505 ,επειδη ειναι 60 watt και οχι 120 που ειναι οι Bugera. Τωρα : για τους Orange. Εχουν καλο ηχο ,ειναι οικονομικοι και μεταφερσιμοι. ΑΛΛΑ ... το ΜΕΓΑΛΟ μειον στα μικρα μοντελα (κατα την ταπεινη μου παντα αποψη) ειναι οτι ΔΕΝ εχουν EQ. 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Συμφωνω Dark Oblivion εχω και λαμπατο και μοdeling....Μαντεψε που παιζω στο σπιτι....απλο καλο guitar rig. Αυτη ειναι η καλυτερη λυση του σπιτιου και ηχογραφεις κανεις βιντεακια και τα παντα... Αρης δεν νομιζω οτι κανουν τα ιδια ενας μοντελινγκ με ολα τα εφε πανω και ποσες προσομοιώσεις με εναν μονο-δι-τρικάναλο λαμπάτο. Οι λαμπάτοι ειναι τελειοι αλλα τους εχω μονο για ξεκα**λωμα. Χρηστικότητα ειναι αλλού. Αλλα εαν ο φιλος θελει να παρει λαμπατο για να δει την φαση γιατι οχι....Όλοι καναμε και κανουμε ξανά αυτο το βημα...αλλα στο δωμάτιο στο guitar rig παιζουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 .αλλα στο δωμάτιο στο guitar rig παιζουμε.... Παρολο που εχω και 2 pc γεματα με DAW προγραμματα και Plugins ,μαζι με κονσολα,Monitors (behringer B2031A = δλδ δυνατα)και κτλ κτλ... Εγω παιζω στο κεφαλι με 4x12 καμπινα!!! :P :P :P 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 +1000 Στο pc παίζω μόνο όταν δεν έχω τον jvm σπίτι.... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Με βαση παντα τα ακουσματα σου και στα πλαισια των combo ενισχυτων (αφου σκεφτεσαι και για bugera που ειναι κινεζικοι , γιατι να παρεις κλωνο ενισχυτη κινεζια και να μην παρεις τον καθεαυτου ενισχυτη σε κινεζια εστω?!?!) θα σου προτεινα αυτον : http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_plus_112_combo.htm :) Γιατι ρε παιδια έχει τόοοοοσο μεγάλη διαφορά απτην κεφαλή?? ??? ??? All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2014 Γιατι ρε παιδια έχει τόοοοοσο μεγάλη διαφορά απτην κεφαλή?? ??? ??? Γιατι ειναι 'Κ Ι Ν Ε Ζ Ο Υ Λ Η Σ'!!! Ειναι σαν Bugera δλδ απλα λεει Peavey και εχει το κυκλωμα του κεφαλιου (θεωρητικα παντα). Αν μπορουσες να βρεις τον 'Αυθεντικο' combo , θα ειχε τοσο : http://www.adagio.gr/product.php?prodid=38908 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση