Προς το περιεχόμενο

Επιλογη λαμπατου για εξασκηση στο σπιτι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραιο μεζεδακι φαινεται ο jet city....και με τιμη αμαρτια!

Εσυ μην μιλας.... μεσα σε ολα τα αλλα τωρα εχεις και το Kemper.  :P :P :P :P :P ;D

'Αληθεια???'

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 104
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν παίζεις σε εντάσεις δωματίου σοβαρότατα.

Μου φαίνεται έχετε μπερδέψει λίγο τι σημαίνει headroom.

Και να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ένας ενισχυτής πολλών watt ΔΕΝ έχει απαραίτητα περισσότερο headroom από έναν ενισχυτή με λίγα watt (αν μιλάμε για αναλογίες μεγεθών). Εκεί που διαφέρουν, και προσέξτε ακριβώς τι λέω, είναι ότι ο μεγάλος ενισχυτής μπορεί να παίξει σε εντάσεις που το διαθέσιμο headroom δεν θα είναι πρόβλημα ενώ συγκριτικά ο μικρός όταν φτάσει σε παρόμοιες εντάσεις (αν μπορεί) μπορεί να χρειάζεται περισσότερο headroom ώστε να μην παραμορφώσει.

Γιατί παραξενευτικες Άρη? Αν θες καθαρό ενισχυτή να τον φορτώνεις πετάλια μπροστά τότε πας σε άλλα μοντέλα από αυτά που προτάθηκαν. Αν θες γκάζι λαμπατο από πουσαρισμενες λάμπες τότε δεν χρειάζεσαι πεντακάθαρο κανάλι με μεγάλη ένταση. Ακόμα και για πιο soft παιξιματα εγώ πχ προτιμώ το αρπαγμενο καθαρό ενός vox/Marshall/orange παρά τα κρυστάλλινα καθαρά ενoς fender/peavy κτλ.

Δεν παραξενευτηκα απλα μου εκανες εντυπωση αυτο με το καθαρο. Δηλαδη εχω την αποψη οτι το ακους και στα βρωμικα το προβλημα , αλλα οκ , το δεχομαι αυτο που λετε !!!

Για ποιο πρόβλημα λες ???

Η ιδανική βρώμα για πολλούς( και μένα μέσα) είναι από τσιτωμενες τελικές ;D

Καλωμαθαμε στα preamp gain μου φαίνεται και ξεχάσαμε την γλύκα του τσιτωμενου τελικού χαχαχαχαχαχα

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Για ποιο πρόβλημα λες ???

Η ιδανική βρώμα για πολλούς( και μένα μέσα) είναι από τσιτωμενες τελικές ;D

Καλωμαθαμε στα preamp gain μου φαίνεται και ξεχάσαμε την γλύκα του τσιτωμενου τελικού χαχαχαχαχαχα

Εντάξει εμενα μου αρέσει το πιο καθαρο distortion !!!

Δεν ειδα κανεις να προτεινει τον Ibanez και θα με ενδιεφερε και για αυτον καποια γνωμη (φανταζομαι και τον ΟΡ θα ενδιεφερε)

http://www.thomann.de/gr/ibanez_il15.htm

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου