Shelter Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω αν το έχει ξαναβάλει κάποιος και δεν το πρόσεξα. Δεν είναι τιποτα καινούριο, αλλα είναι πολύ καλό και ωραίο. + Extra bonus track enjoy ;) Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Μπανταρα! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Μαμώ! Έφυγε για FB! ;D Υ.Γ. Αν ήμουν ο μπασίστας θα φορούσα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κοστούμι , με full brogues (καφέ φυσικά) και ουχί με double monk (αν και είναι πιο «μουσικά») ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Ο μπασιστας και ο ντραμερ εχουν μαμώ τα στυλ. Ο ντραμερ κατα τη γνώμη μου πιο πολυ γιατι ειναι φατσα, αν και οντως το κουστουμι του μπασιστα ειναι πολυ ωραιο. Ο τραγουδιστης αν και πολυ τεχνικος μου τη σπαει λιγο γιατι ειναι λες και πεταχτηκε μεσα απο ταινια αφιερωμενη στη ζωη του Sam Cooke. Μη σου πω και αφιερωμενη στη ζωή του Muhhamad Ali οπου μεσα εμφανιζεται ηθοποιός που κανει τον Sam Cooke. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 γιατι ειναι λες και πεταχτηκε μεσα απο ταινια αφιερωμενη στη ζωη του Sam Cooke. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 παιδες δειτε κι αυτο :o και univibe στο σολο και ηχαρα....................www.youtube.com/watch?v=scpK0HhHokg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Αν ήμουν ο μπασίστας θα φορούσα το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κοστούμι , με full brogues (καφέ φυσικά) και ουχί με double monk (αν και είναι πιο «μουσικά») Για το χαλί...τι έχεις να πείς? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 τα χαλια ειναι custom shop απο τη γκαλλερι μιραρακη.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 sunburst μπουχαρα..!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2014 Τους έχω ξαναπετύχει και μου αρέσουν πολύ. Όμως ο κιθαρίστας, στο δεύτερο βίντεο, παίζει με λάθος κιθάρα. Φαντάζομαι την ίδια εκτέλεση με ημικαθαρό ήχο στρατ και συμφωνώ με τον εαυτό μου ότι είναι πολύ καλύτερο. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση