woodaki Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2014 Εχω τον συγκεκριμένο ενισχυτή τον οποίο θέλω να πουλήσω κυρίως για να εξοικονομήσω χώρο !!! Υπάρχει κάποιος στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά ο οποίος θα μπορούσε να με βοηθήσει να του καθαρίσουμε λίγο με σπρέυ τα ποτενσιόμετρα αλλά και να φτιάξουμε και ένα ποτενσιόμετρο το οποίο δουλεύει όποτε θυμάται ??? Δεν κατέχω τίποτα απο ηλεκτρονικά οπότε κάθε βοήθεια θα ήταν πολύ χρήσιμη !!! Ο ενισχυτής πέρα απο αυτά δουλεύει άψογα !!! Ευχαριστώ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2014 https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+clean+amp+pots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
woodaki Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2014 Eυχαριστώ πολύ φίλε μου απλά δεν καταπιάνομαι με πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω ούτε πειραματίζομαι με το να ανοίγω ηλεκτρικές συσκευές !!! Ευχαριστώ πάντως !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
triangle Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2014 Εαν θες να κανεις σωστη δουλεια μαλλον πρεπει να τον πας σε τεχνικο καθοτι θα πρεπει να ελεγθουν οι λαμπες και να γινει εαν γενικο καθαρισμα και ελεγχος με τις τασεις των νηματων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση