fenderiarhs Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειναι κακο... Προβλεπω να γινεται Hit. Ιndeed 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2014 Δε με ενθουσιασε αλλα δε με κουρασε και καθολου. Θα το ξανακουσω. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2014 Tωρα το εβαλα και μονο απο το feel του ήχου έχω καραφτιαχτεί. Και το κομματί που δωθηκε είναι το μονο με τραγουδι γιατι αναφερει οτι όλα τα αλλα ειναι ορχηστρικα.... Αυτοι και μονο με το στυλ τους ότι και να γραψουν είναι τέλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Παρ'όλο Pinkfloydάκιας απ'τα γενοφάσκια μου :o (με Syd και χωρίς) με κούρασε. Κατέβαλα προσπάθειες να μου αρέσει (έτσι για τον παλιό καλό καιρό) αλλά με κούρασε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Παρεπιπτοντως για οσους μπορει τυχον να ενδιαφερονται, υπαρχε παλια ενα torrent (απο τα εκατομμυρια που κυκλοφορουν με bootlegs) το οποιο αν θυμαμαι καλα λεγονταν secret rarities και στο οποιο θα βρειτε ολα τα "νεα" δημιουργηματα του αναμενομενου αλμπουμ, απο τις sessions του division bell. Τα οποια μου αρεσουν οφειλω να πω περισσοτερο απο τον τοτε δισκο. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν ήταν κακό. Μου άρεσε αρκετά.. Ακούγεται ευχάριστα χωρίς να είναι όμως και αριστούργημα ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RockOn Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Eυχαριστο θα ταν σιγουρα floyd ειναι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Θα σχολιάσω με μια πρόταση του Γιάννη Δρόπαλα “όταν βγήκε το dark side of the moon είπα τέρμα οι Floyd “ . Για ‘μενα το Dark side ήταν το αποκορύφωμα των Floyd. Μετά ήρθε η πτώση η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Για ‘μενα το Dark side ήταν το αποκορύφωμα των Floyd. Μετά ήρθε η πτώση η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
super_chump Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2014 Παρ'όλο Pinkfloydάκιας απ'τα γενοφάσκια μου :o (με Syd και χωρίς) με κούρασε. Κατέβαλα προσπάθειες να μου αρέσει (έτσι για τον παλιό καλό καιρό) αλλά με κούρασε.... Το θεμα ειναι οτι στηριζεσαι στα συναισθηματα σου,οποτε αυτα σε καθοριζουν... Λες κατεβαλλες προσπαθειες να σου αρεσει... Να το λαθος. Εξαιτιας αυτων των προσδοκιων ,δημιουργειται το λαθος κλιμα δυσαρεσκειας για τα πιο προσφατα αλμπουμ... Ασε καθε αλμπουμ να ανθισει μονο του. Δεν γινεται να εχουμε προσδοκιες και απαιτησεις και να ειμαστε ευχαριστημενοι την ιδια ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση