sPId_x Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 με αφορμη ενα θεμα απο το forum Περι ανεμων και υδατων θελω να ρωτησω τι περιοδικα για keyboards υπαρχουν. Υπαρχει κανενα ελληνικο? Ποια διαβαζετε εσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 www.keyboardmag.com του Keyboard Magazine. Νομίζω είναι το πλέον αξιόπιστο του είδους. Μπες στο forum να πάρεις περισσότερες πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Πραγματι το παιρνω αυτο το περιοδικο ειναι πολυ καλο.Καποιο αλλο.Ελληνικο βγαινει κανενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 ελληνικό δεν ξέρω κανένα που να έχει την ενημέρωση των ξένων (και λογικό μου φαίνεται...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Περιοδικά να δουν τα μάτια σας... δεν τα' χετε προσέξει; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
photis86 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Εχθες επεσε στα χερια μου ενα ελληνικο περιοδικο μονο για keys και ξεφυλλιζοντας το ειδα οτι ειχε πολυ ενδιαφερον αλλα....ειμαι τοσο @#$%^ που δεν κοιταξα πως το λενε :roll: μπορω να το ξαναβρω ομως και να σας πω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Περιμενουμε μολις το θυμηθεις να μας το Postαρεις!! 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 just keep on reading the keyboard cause its the best as far as i can tell... cheers ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Πολυ καλο ειναι και το sound on sound. Οσο για ελληνικο περιοδικο το μονο που αξιζει ειναι το Sound maker(αν και οχι αμιγως για πληκτρα). Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Pantos na ksereis oti kai to mousiki kai to texnologia einai kalo gia to mono logo oti polla reviews einai apeu8eias antigrafi apo Sound On Sound :lol: (blepe ar8ro gia Sh 32) Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση