ed_hunter Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 καλησπερα σας.. Εχω δει αυτην εδω την κιθαρα.Γενικοτερα απο οτι βλεπω σαν χαρακτηριστικα μου αρεσει. Απο οτι βλεπω λεει : 'C' shaped maple neck, maple fingerboard, 22x medium frets, 3x Duncan Designed SC101 single coil pickups, synchronised twin-pivot thomann tremolo, 3-ply parchment pick guard, 42mm nut width, Αξιζει τα λεφτα της ??? Αυτο το γαλαζιο χρωμα το εχω αγαπησει και δεν μπορω να το βρω σε αλλη , μεξικανικη πχ...Αυτη την στιγμη εχω μια charvel model 4 και μια prs tremonti se... Σε αισθηση αν ανεβω ενα επιπεδο και κοιταξω σε κατι μεξικανικο στρατ μεταχειρισμενο θα δω διαφορα? Γιατι εψαξα στον οδηγο για strat και δεν την εχει μεσα καπου ... Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Paulitos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 http://www.fender.com/en-GR/squier/series/deluxe/deluxe-stratocaster-maple-fingerboard-daphne-blue/ αυτη εδω λες φανταζομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 [glow=red,2,300]synchronised twin-pivot thomann tremolo[/glow] μετά από αυτό και μόνο , πόσο καλή πιστεύεις ότι θα ναι η κιθάρα ? ;D Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Την εχω στην λευκή, Olympic white, εκδοση....παααρα πολυ καλη κιθαρα και ο λαιμος ειναι στην κυριολεξια ολα τα λεφτα 8). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Αυτο το γαλαζιο χρωμα το εχω αγαπησει και δεν μπορω να το βρω σε αλλη , μεξικανικη Mεξικανα ,οχι σε daphne blue αλλα σε sonic blue ,οπως τις βλεπω διπλα -διπλα σε παραθυρα δεν καταλαβαινω διαφορα (στο χρωμα).http://www.fender.com/series/deluxe/deluxe-roadhouse-stratocaster-rosewood-fingerboard-sonic-blue/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 [glow=red,2,300]synchronised twin-pivot thomann tremolo[/glow] μετά από αυτό και μόνο , πόσο καλή πιστεύεις ότι θα ναι η κιθάρα ? ;D Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, η λέξη thomann έχει μπει μάλλον από λάθος μέσα στη πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 ναι καταλαθος πρεπει να μπηκε εκει!! προφανως και δεν εχει τετοιο πραγμα!! χαχαχα Λινκ της κιθαρας ειναι αυτο εδω http://www.thomann.de/gr/fender_squier_deluxe_stratocaster_db.htm Φωτογραφιες του χρωματος βρισκω παντου καθε μια διαφορετικη :P Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση