trolley Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2014 (ακολουθεί σχετικό σχόλιο αγοραστή της απο e-shop) Από χρήστη ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ - Βαθμολογία 10 Ασχολούμαι με τον HIGH END ήχο από το 1996. Δεν θα ήθελα να φλυαρήσω και να επεκταθώ σε τεχνικά θέματα για την εν λόγω κάρτα. Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΥΣ.ΜΕ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ COMPONENTS ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ. ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ HIGH END ΔΙΑΜΑΝΤΙ. ε, είναι να μη σε βάζουν σε σκέψεις μετά κάτι τέτοια; Εγώ την έχω την κάρτα αυτή. Την είχα αγοράσει επειδή λειτουργούσε σωστά με Linux (κάτι σπάνιο) και όχι επειδή είχα κάποια άποψη για τον ήχο της. Σε διαβεβαιώνω ότι, αν ίσχυε κάτι σαν αυτό που ισχυρίζεται ο κ. Θεοδωρόπουλος, θα το είχα αντιληφθεί, διότι έχω το χώρο, τα ηχεία, και την εμπειρία που θα υπερ-αρκούσαν ώστε να "ξαφνιαστώ" από τις επιδόσεις οποιασδήποτε κάρτας ήχου. Τέτοιο πράγμα δε συνέβη, ποσώς. Το νόημα ενός review, δεν είναι να καταλήξει σε αμετροεπείς ισχυρισμούς όπως αυτοί του κ. Θ, αλλά να βοηθήσει τον καταναλωτή να συγκεκριμενοποιήσει τις απαιτήσεις του, πάντα σε συνάρτηση με τη δαπάνη που προτίθεται να κάνει. Ο Θ. ισχυρίζεται ότι ένα Fiat Punto, έχει επιδόσεις που ξεπερνούν εκείνες μίας BMW, και αντί να γελάσεις, κάθεσαι και αναλογίζεσαι αν πρέπει να τον πιστέψεις. Παραγνωρίζεις ότι αν υπήρχε ίχνος αλήθειας σε αυτά που λέει, θα είχε "βουήξει το Σύμπαν", θα είχαν απονεμηθεί διεθνή βραβεία, και - κυρίως - άλλες εταιρείες θα είχαν προχωρήσει σε.. επανάληψη του φαινομένου, με τα ίδια συστατικά. Αυτά. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
26hint Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2014 Η απάντηση του Kanimothrios μου υπενθύμισε σε πιο κομμάτι της συζήτησης σκάλωσε το πράγμα και ξέχασα να το διευκρινίσω και εγώ στη συνέχεια. Εν πολύς αυτό που αποκόμισα είναι: Κατηγορία τιμής 100-200 ευρώ. 1)Recording εφαρμογές :Pro audio μονόδρομος.Δεν υπάρχουν παραθυράκια ακόμα κι αν μια συμβατική κάρτα ευαγγελίζεται οτι υποστηρίζει recording εφαρμογές. 2)Αναπαραγωγή ήχου/Ακρόαση μουσικής : Σε αυτή τη κατηγορία τιμής το θέμα παραμένει θολό. Κανείς δε μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν πχ η Titanium HD και ακόμα περισσότερο η ASUS XONAR ESSENCE STX ξεπερνούν τις pro audio (ακόμα και κορυφαίες της κατηγορίας πχ focusrite 2i2, 2i4). Aυτή την αίσθηση μου άφησε αυτό το post καθώς και διάφορα σχετικά reviews στο net. Κατηγορία τιμής 200- ...άπειρο : Pro audio κάρτες μονόδρομος και στους 2 τομείς. Έτσι κι αλλιώς δύσκολο να βρείς gaming/συμβατικές κάρτες σε αυτά τα χρήματα. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
26hint Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2014 Εγώ την έχω την κάρτα αυτή. Την είχα αγοράσει επειδή λειτουργούσε σωστά με Linux (κάτι σπάνιο) και όχι επειδή είχα κάποια άποψη για τον ήχο της. Σε διαβεβαιώνω ότι, αν ίσχυε κάτι σαν αυτό που ισχυρίζεται ο κ. Θεοδωρόπουλος, θα το είχα αντιληφθεί, διότι έχω το χώρο, τα ηχεία, και την εμπειρία που θα υπερ-αρκούσαν ώστε να "ξαφνιαστώ" από τις επιδόσεις οποιασδήποτε κάρτας ήχου. Τέτοιο πράγμα δε συνέβη, ποσώς. Το νόημα ενός review, δεν είναι να καταλήξει σε αμετροεπείς ισχυρισμούς όπως αυτοί του κ. Θ, αλλά να βοηθήσει τον καταναλωτή να συγκεκριμενοποιήσει τις απαιτήσεις του, πάντα σε συνάρτηση με τη δαπάνη που προτίθεται να κάνει. Ο Θ. ισχυρίζεται ότι ένα Fiat Punto, έχει επιδόσεις που ξεπερνούν εκείνες μίας BMW, και αντί να γελάσεις, κάθεσαι και αναλογίζεσαι αν πρέπει να τον πιστέψεις. Παραγνωρίζεις ότι αν υπήρχε ίχνος αλήθειας σε αυτά που λέει, θα είχε "βουήξει το Σύμπαν", θα είχαν απονεμηθεί διεθνή βραβεία, και - κυρίως - άλλες εταιρείες θα είχαν προχωρήσει σε.. επανάληψη του φαινομένου, με τα ίδια συστατικά. Αυτά. Σωστό. Αλλά πολλά reviews κινούνται σε αντίστοιχο διθυραμβικό τόνο. Άπλα ο συγκεκριμένος το απογείωσε.Προφανώς με την αμετροέπεια που επισήμανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση