gregg Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Χαιρετω το forum. Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την παρακατω εκτελεση του γνωστου κομματιου του Little Milton. Hope you enjoy! https://soundcloud.com/gregory-giarelis/grits-aint-groceries :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 φαινεται οτι βρισκεσαι σε λαθος μερος λαθος χρονο κυριε gregg, εχω ακουσει και αλλα που εχεις ανεβασει και νομιζω οτι καποια κομματια ειναι στη φυση σου… δεν σου κανω φιλοφρονηση, περιττο, ελπιζω να ετοιμαζεσε για ζωντανα kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moderato Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω για το ωραιο ξεκινημα του Σαββατιατικου πρωινου μου. το ''πάσο'' τρώει το λουκούμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Respect MAN...!!!! Καλημέρες....!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Ωραιος και ΜΕΓΑΛΗ βελτιωση στα ΦΩΝΗΤΙΚΑ παρατηρω ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Ωραιος και ΜΕΓΑΛΗ βελτιωση στα ΦΩΝΗΤΙΚΑ παρατηρω ;) Έτσι. Μπράβο Gregg. Σκίζει. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω για το ωραιο ξεκινημα του Σαββατιατικου πρωινου μου. Το ίδιο και από μένα.. :) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Παρα πολυ καλο!!!! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Κομματαρα διαλεξες απο τεραστια φωνη και την ειπες πολυ ωραια. Σου πανε πιστευω οι πιο smooth/soulful και λιγο ενρινες φωνες τυπου Milton/Fenton Robinson/Jimmy Johnson,εκει καπου "παιζει" νομιζω και η δικη σου. Δωστου Γρηγορη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Μπράβο Gregg πολύ ωραία η εκτέλεσή σου! Εκτός από το υπέροχο παίξιμο μου άρεσαν πολύ και τα φωνητικά σου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση