n4Sha Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 Καλημερα παιδες ! ψαχνω tabs για τον συγκεκριμενο τυπο εδω κ καιρο ... αλλα ματαια ! εαν εχει καποιος κατι κ θελει να το μοιραστει θα το εκτιμουσα ιδιατερα ! *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 *jeff kollman *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα φίλε μου ! Αν θες (και γίνεται) ,κάνε edit τον τίτλο του θέματος για να πάρεις πιο κατατοπιστικές απαντήσεις. Να φαίνεται δηλαδή για ποιον κιθαρίστα ενδιαφέρεσαι. Λοιπόν,για Jeff Kollman μην περιμένεις να βρεις υλικό/μαθήματα και λοιπά.Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αν θες να καταλάβεις την προσέγγισή του,είναι να βρεις τη δισκογραφία του με Cosmosquad και να τη λιώσεις στην ακρόαση. Στη συνέχεια,διάλεξε μερικά κομμάτια από τη δισκογραφία αυτή που σου αρέσουν,βάλτα αργά και κάνε transcription! Κάποια σκόρπια tips που μου έρχονται: 1)Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο transcription των ρυθμικών του kollman .Είναι πολύ ιδιαίτερα και θέλουν ακριβές και πολλές φορές "funky" δεξί χέρι ,ακόμα και στα metal parts ! 2)Έχε υπόψιν σου ότι σε πολλά κομμάτια χρησιμοποιεί κούρδισμα CGDGBE (από τα μπάσα προς τα πριμα ). 3)Παίζει με λιγότερα γκάζια απ'ότι νομίζουμε/ακούγεται. Παίζει με μονούς μαγνήτες αρκετά ,γι'αυτό ακόμα και στα μέρη που "χώνει " έχει άψογο definition στη νότα(σε συνδυασμό με το πολύ καλό δεξί που σου λεγα πριν). Αυτά χοντρικά.. Μπορείς να ανατρέξεις και στους solo δίσκους του,αν και κατά την ταπεινή μου άποψη ,ο signature kollman ήχος/παίξιμο βρίσκεται στους Cosmosquad :) Καλή σου τύχη! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση