gvour Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Kαλημερα! Ενα τραγουδι που φτιαξαμε με τους συν-φορουμιτες αλλα κυριως καλους φιλους Terry(Roscoe Beck) και Fusion(ενας ειναι ο φουζιος). Το κομματι εχει μια lo-fi αισθητικη και οι λογοι προφανεις. ;D Σας ευχαριστουμε πολυ! yougot230614_4.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Χάσατε... την ταυτότητα σας, ποιός τραγουδά ποιός παίζει τι ;D Πολύ Καλό :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Χάσατε... την ταυτότητα σας, ποιός τραγουδά ποιός παίζει τι ;D Nα 'σαι καλα φιλε μου Νασο και σε μερσουμε. Ο Τερρυ ειναι στο μπασο,ψηλος στους στιχους και του λογου μου ειπα να τραγουδησω. Δεν εχει πολυ σημασια ομως γιατι ολοι βοηθησαν σε ολα και περασαμε καλα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Πολυ καλο! well done παιδες! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Σε ευχαριστουμε πολυ Γρηγορη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Το κομματι εχει μια lo-fi αισθητικη και οι λογοι προφανεις. ΌΧΙ, ΌΧΙ, ΌΧΙ, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ προφανείς. Ξαναμιξάρετε και ανεβάστε το πάλι! Όχι ότι και έτσι δεν είναι πολύ καλό, αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο! Φαντάζομαι εσύ τους έπεισες για αυτήν την lo-fi μίξη, κακώς! Πάντως το κομμάτι τα σπάει..... Υ.Γ. Εδώ εγώ "τραγούδησα" :o, εσύ "κομπλάρεις"; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Νασ'καλα Φωτη. Θα ιδουμε μηπως κανουμε κατι διαφορετικο με τα του ηχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 ::) Είχα φέρει κάνα... Rick (που δεν έχω) και δεν το θυμάμαι; ::) Πολύ βαρβατίλα ο ήχος ;D Μου μυρίζει το (μαγικό) χέρι του παραγωγού; Ωραίο το άσμα... αντρίλα 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 ::) Είχα φέρει κάνα... Rick (που δεν έχω) και δεν το θυμάμαι; ::) Πρεπει να ηταν το Jazz(η ειναι τυπου jazz?) αλλα καπως μου ερχοταν ενας Rick ηχος να κολλαει με το κομματι και ελπιζω να μη σε πειραζει που το "καταντησα" ετσι. Τωρα βεβαια και να σε πειραζει....ειναι αργα ;D ;D :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Πρεπει να ηταν το Jazz(η ειναι τυπου jazz?) αλλα καπως μου ερχοταν ενας Rick ηχος να κολλαει με το κομματι και ελπιζω να μη σε πειραζει που το "καταντησα" ετσι. Τωρα βεβαια και να σε πειραζει....ειναι αργα ;D ;D :-* Μάλλον ήταν το Wife... ::) Δεν θυμάμαι. Αλλά αυτά παθαίνεις στις υπερπαραγωγές χρησιμοποιώντας πολλά... ξύλα ;D Ο ήχος μου άρεσε πάρα πολύ και πάει γάντι στο γενικότερο κλίμα (τσαμπουκά) του κομματιού. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση