Προς το περιεχόμενο

Ghetto Poetry-Vasmar

Vasmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και μεγειές στο νέο format του noiz μας  !

(όλα είναι θέμα συνήθειας έχω να πω :D)

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα καινούριο track που προέκυψε εν μέσω εξεταστικής!

Το δούλεψα στο μυαλό μου κι εν τέλει μου άρεσε το vibe που βγήκε καθώς εμπλέκεται το hip hop groove. Γενικά είμαι πολύ φαν αυτής της "μαύρης" σκηνής που περιστρέφεται γύρω από hip hop/jazz/rnb ταυτόχρονα. Οπότε ίσως επηρεάστηκα προς αυτή την κατεύθυνση !

Anyway,περιμένω τα σχόλιά σας κι ελπίζω να το χαρείτε !

https://soundcloud.com/vasmar/ghettopoetry320

it's all about balance...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραίο το εγχείρημα με φοβερή κιθάρα και ωραία τύμπανα. Θεωρώ ότι του κάνουν ζημιά και το κρατάνε πίσω τα συνθ φωνητικά που είναι ωραία στην εισαγωγή αλλά μετά κουράζουν και μπερδεύουν.

Θα σου έλεγα να τα αφαιρέσεις από τον κορμό του τρακ και ενδεχομένως να ξαναέρθουν στο outro π.χ. Αν το κομμάτι αδειάσει έτσι, μπορείς να προσθέσεις μια διακριτική συνθ "πλάτη" που να παίζει αρμονία.

Ενωμοτάρχης

Για κάποιο λόγο το σόλο μου θύμισε Knopfler εποχής On Every Street (αγαπημένος δίσκος) οπότε εύγε νέε μου!

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Χάρηκα που το χαρήκατε  :D

Σπύρο,θα το σκεφτώ αυτό που λες.Δεν έχεις άδικο,απλά δεν το έβγαλα με το σκεπτικό του "loop" .Ήθελα κάτι επαναλαμβανόμενο όπως στις hip hop παραγωγές  :) Επίσης χαίρομαι που σε μπέρδεψα ! Δεν ήταν vocal synth.Ήταν κιθάρα με αρκετά πετάλια μπροστά της :)

Ευχαριστώ για την ακρόαση !

it's all about balance...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου