aggeloskrv Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Γεια σας,προσφατα αγορασα το Aer Compact 60 III για μια ηλεκτρακουστικη κιθαρα που εχω κ θελω να ρωτησω το εξης: Μπορω να βαζω κ την ηλεκτρικη με τα πεταλια μου? Γιατι σκετη ηλεκτρικη,μονο καθαρο,καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα αν παιζω με distortion,με εφε οπως flanger/phaser υπαρχει περιπτωση να μην κανει? Να προκαλεσω κανενα θεμα πχ στο ηχειο του ενισχυτη ή κ γενικοτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 οχι μια χαρα ειναι, εγω το κανω για χρονια. απλα επειδη το ηχειο ειναι full range (για ακουστικη), θα ειναι πολυ πριμαριστο, οποτε θελει ψαξιμο κυριως στα πριμα με τα distortion. πολυ ωραια ακουγονται οι εξομοιωσεις, ενα tech21 blonde που εχω εγω ας πουμε. πειραματισου και με το effects loop, εχει μεγαλη διαφορα στο αποτελεσμα (αν και εγω συνηθως τα συνδεω ολα στην κανονικη εισοδο) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 εγω για drive εχω ενα screamer κ ενα klon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 δοκιμασε τα τοτε, καρφι στην εισοδο πιο πολυ, και δες αν σε καλυπτει ο ηχος.. στα υποψιν οτι ο ηχος του aer μεταμορφωνεται οταν ανεβαζεις το gain πανω απο το μισο (αποκτα καπως πιο ''ηλεκτρικο'' χαρακτηρα), οποτε ψαχτο λιγο. παντως ζημια δεν θα κανεις βεβαια και τα δυο πεταλια αυτα ειναι overdrive, φτιαγμενα για να συμπληρωνουν εναν ηδη ''αρπαγμενο'' ενισχυτη, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να βγει καποιος καλος ηχος.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 σε ευχαριστω πολυ alter για ολες τις συμβουλες!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση