teo.gp Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2014 Όσον αφορά στο τρέμολο θα μετρήσεις την απόσταση μεταξύ πρώτης και έκτης βίδας εκεί που βιδώνει στο σώμα. Αυτό σε ενδιαφέρει. Δυστυχώς το wilkinson που είναι εξαιρετικό για την τιμή του δεν ταιριάζει. Αυτό που ταιριάζει από τον guitarfetish και που προτείνει για squier δεν λέει τίποτα (δοκιμασμένο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2014 Υπαρχει και το wilkinson με τις οβαλ τρυπες,για να ταιριαζει σε διαφορα spacing.Εγω αυτο εχω στη μεξικανα και ειναι μια χαρα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antonis_Liak Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2014 Γεια σου φιλε! Μια παρομοια μετατροπη που έκανα σε μια fender mexico, μου κοστισε ενα κατοσταρικο. πολυ καλο αποτέλεσμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση