gvour Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Seven days στη βερσιον του Joe Cocker,Use me του Bill Withers και Master Blaster-Stevie Wonder. Aν μου ελεγαν ενα και μονο αυστηρα τοτε Masta blasta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Mα φυσικα αυτο και ολο το Mlah απο τους negresses . Το απολυτο μεσογειο καλοκαιρινο δισκακι,Ολα ενα κι ενα ,με πιο σκοτεινη διαθεση μερικα ,αλλα μυριζει καλοκαιρι ,καλοπεραση ,μεσογειο,κοριτσια ,ποτα κτλ.Ολα αυτα γουσταρω δηλ. Ειχα σκαλωσει ασχημα και το ακουγα συνεχεια.Να μια ευκαιρια να το ξανακουσω. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Bob Seger - Night moves Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Led Zeppelin - Ramble On Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Seven days στη βερσιον του Joe Cocker,Use me του Bill Withers και Master Blaster-Stevie Wonder. Aν μου ελεγαν ενα και μονο αυστηρα τοτε Masta blasta. Στου Γυαλού τα Βοτσαλακια, Βρεχει Φωτια στη Στρατα μου και Bajia Morena-Zuccero. Aν μου ελεγαν ενα και μονο αυστηρα τοτε Βρεχει Φωτια. γιατί δε βάζουμε κλιπς??? Don't matter - Akon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 γιατί δε βάζουμε κλιπς??? Γιατί ο ΟΠ ανινανανάι γιάβρουμ είναι υπάλληλος σε μια εταιρία που έχει φάιαργουόλ και απλά γουστ'αρει να διαβάζει τις μικρές ιστορίες μας χωρίς εικόνανε λαίμαι ανόητε μέλοντα χοεδοσφίχτη, που αν συνεχίσεις να έχεις τέτοιες απορίες σε βλέπω με σφενδάμι κορμό στο πωπό λαίμαι ;D ;D ;D Κι αυτό καλό είναι για καλοκαίρι California ubberalles-Dead Kennedys No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Νομοταγείς μας βρίσκω Αλκηστης - πάμε Χαβαη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Τα Sailing του Cristopher Cross και του Rod Stewart. Don Henley - Boys of summer When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 War - The world is a ghetto LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση