audiokostas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Μιας και βρήκα λίγη ώρα και μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι (δε πα να βρέχει όσο θέλει), είπα να ανοίξω ένα καλοκαιρινό θέμα (αν δεν έχει ξανανοιχτεί). Ποιο είναι για σας το τραγούδι που με το ακούτε μυρίζετε καλοκαίρι και στριμώχνονται οι κλασσικοί συνειρμοί στο μυαλό σας; Δεν είναι ανάγκη να είναι/ήταν ντε και καλά επιτυχία ή να "βγήκε" καλοκαίρι ή να αναφέρει καν στους στίχους (αν έχει στίχους) καλοκαίρι. Εξάλλου ο καθένας μας διαφέρει (λίγο-πολύ) στο soundtrack της ζωής του και οι εμπειρίες με τις οποίες έχει ντύσει κάθε τραγούδι (ή το αντίθετο) είναι και διαφορετικές. Στη δική μου περίπτωση είναι πολλά αλλά χάριν περιλήψεως μάλλον θα ξεχώριζα τα Walking on Sunshine των Katrina and the Waves και το Breakout των Swing Out Sisters. Δεν μπορώ να αποφύγω να αναφέρω την Κρουαζιέρα του Βαγγέλη Γερμανού. ΘΑ ΣΑΣ παρακαλούσα ΝΑ ΜΗΝ επισυνάπτετε link στο Youtube αλλά να γράψετε το τραγούδι και τον καλλιτέχνη. Όποιος θέλει, ας το ψάξει μετά μόνος του στο κάθε Youtube. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Bill Evans- "Peace Piece" . (Δεν ξέρω βέβαια αν το λες "τραγούδι"). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 The Pan Within, Waterboys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Το τραγούδι που έχουν οι mainstream ραδιοφωνικοί σταθμοί στη δισκοθήκη τους κάτω από την επιγραφή "Aυτά να τα βάζετε όταν μπαίνει το καλοκαίρι τουλάχιστον μια φορά τη μέρα!" Chris Rea, "On the Beach" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Ειναι πολλα.Mερικα που μου ερχονται στα γρηγορα 1.Chris Rea "Thinking of you" 2.Guns `n Roses "Paradise city" 3.Within Temptation "Shot in the dark" 4.Katatonia "july" 5.Dead by April "You Should Know" ( :P) 6.Clutch "Ghost" 7.Roky Erickson "It`s a cold night for alligators" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Το τραγούδι που έχουν οι mainstream ραδιοφωνικοί σταθμοί στη δισκοθήκη τους κάτω από την επιγραφή "Aυτά να τα βάζετε όταν μπαίνει το καλοκαίρι τουλάχιστον μια φορά τη μέρα!" Chris Rea, "On the Beach" Neil Young, "On the Beach". Αυτό μάλλον δεν το έχουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στη δισκοθήκη τους. Αν το ακούσεις μόνος, νύχτα σε παραλία, μάλλον πας για κολύμπι και όσο αντέξεις.... ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Είναι διάφορα αλλά νομίζω ότι την πρωτιά την παίρνει δικαιωματικά το: [move][glow=red,2,300]Breakin' Away - Al Jarreau[/glow][/move] Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 midnight summer dream-Stranglers. Έτσι στη τύχη, είναι πολλά που με αρέσουν, αν φυσικά εξαιρέσουμε το γεγονός πως αντιπαθώ τα καλοκαίρια 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Joe Satriani - Surfing With The Alien Joe Satriani - Summer Song Ξέρω, ξέρω...είμαι κολλημένος αλλά μου θυμίζουν καλοκαίρι όταν τα ακούω. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 California girls-Beach Boys. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση