vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2014 Έβγαλα τους μαμά μαγνήτες που φόραγε η strat μου και έβαλα τους 57/62. Δεν παίζω με τον blackstar που αγόρασα γιατί πρέπει να βάλω μια καλή κάρτα ήχου ...κρίμα γιατί δεν έχει σχέση με το zoom g2u1 που παίζω εδώ.... εαν και ψήνω τώρα το Still Got The Blues δεν έχω υπομονή και σας περνώ το the loner να την ακούσετε.. δεν παίζω πολύ καιρό άρα την κατανόηση σας καλή ακρόαση.. https://www.youtube.com/watch?v=iREVRH8BGTU i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
onireum Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2014 Ωραίος!!! Ιδιαίτερη η φράση "δεν έχω υπομονή και σας περνώ το loner" όλα τα λεφτά!!! γράψε όμως λίγο πιο ποιοτικά γιατί έτσι δε βλέπουμε και πολύ καλά! Σα να έχω μυωπία νιώθω!! χααχχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2014 Πολύ καλό Βασίλη! :) Αν και υπήρχαν κάποια λαθάκια στο χρόνο, αυτή τη φορά ήταν πολύ λίγα. Επίσης τα bend ήταν βελτιωμένα. Πρέπει να βάλεις πολύ περισσότερο βιμπράτο στο παίξιμό σου για να γίνει πιο εκφραστικό. Δεν σε άκουσα/είδα να κάνεις σχεδόν καθόλου. Τέλος, γιατί τόσο έντονο phaser; :P Το ξέρω σε έχω πρήξει με τη γκρίνια μου για τα εφφέ. ;D Well done my friend! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2014 Σωραίος ;D 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 Καταρχην ευχαριστω που το ακουσατε και geodimitri δεν με εχεις πρηξη το αντιθετο με εχεις βοηθησει.... η καμερα ειναι απο ταμπλετ τις πλακας ....εχω μεινει απο φραγκα μου τα φαγαν η κιθαρες....χαχα....καλημερα :). i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 Βελτιωμένη έκδοση του vasilisgeo72. Μπράβο, φαίνεται ότι το "δουλεύεις" το όργανο, έχεις κάνει προόδους! Αν και υπήρχαν κάποια λαθάκια στο χρόνο, αυτή τη φορά ήταν πολύ λίγα. Επίσης τα bend ήταν βελτιωμένα. Πρέπει να βάλεις πολύ περισσότερο βιμπράτο στο παίξιμό σου για να γίνει πιο εκφραστικό. Δεν σε άκουσα/είδα να κάνεις σχεδόν καθόλου. +1 σε όλα.εχω μεινει απο φραγκα μου τα φαγαν η κιθαρες Αφού τά'δωσες σε κιθάρες και όχι σε εφορίες, χαράτσια κ.τ.λ.-κ.τ.λ. καλά είσαι..... ::) ;D Υ.Γ. που είναι η κουνιστή καρέκλα; 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 Βελτιωμένη έκδοση του vasilisgeo72. Μπράβο, φαίνεται ότι το "δουλεύεις" το όργανο, έχεις κάνει προόδους! +1 σε όλα. Αφού τά'δωσες σε κιθάρες και όχι σε εφορίες, χαράτσια κ.τ.λ.-κ.τ.λ. καλά είσαι..... ::) ;D χαχα...1200 +τις 5 δοσεις τις δεη ...δραμα.. καλημερα i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 ;D Υ.Γ. που είναι η κουνιστή καρέκλα; 8) θα την δεις στο Still Got The Blues ;D i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 θα την δεις στο Still Got The Blues ;D Πρόσεχε τα bends ημιτονίου!!!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2014 Μπράβο Βασίλη, ωραίο κομμάτι διάλεξες. Καλά κάνεις και το παλεύεις, με την εξάσκηση έρχεται και η τελειότητα. Υ.Γ. Ωραίο κιθάρα, που την έβαψες? ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση