Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμισμένο Noiz.gr interface.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Αυτό το θέμα δεν λυνόταν σε html επίπεδο (σε κάποιους browsers τουλάχιστον) με το:

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="100%" width="100%" id="bodyTable">

ή κάτι τέτοιο; (έχω καιρό να ασχοληθώ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αυτό το θέμα δεν λυνόταν σε html επίπεδο (σε κάποιους browsers τουλάχιστον) με το:

ή κάτι τέτοιο (έχω καιρό να ασχοληθώ).

Όχι, δεν έχει να κάνει μ' αυτό. Είναι όπως λέει ο W-K, οι διαστάσεις της εικόνας είναι συγκεκριμένες, για να πιάσει όλο τον χώρο πρέπει να γίνει stretch με ότι σημαίνει αυτό.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Εγώ πάλι που έχω την ανάλυση στα 1920x1080 βλέπω πάλι αυτό το κενό που λέει ο sfaku.

Οντως...Εγω δεν βλεπω κενο γιατι χρησιμοποιω Opera και στα δεξια εχω βαλει μερικα shortcuts οποτε το κενο καλυπτεται. Οταν ομως ανοιγω το ΝΟΙΖ με Firefox/Chrome/IE βλεπω και γω αυτο το μικρο κενο.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator

Όχι, δεν έχει να κάνει μ' αυτό. Είναι όπως λέει ο W-K, οι διαστάσεις της εικόνας είναι συγκεκριμένες, για να πιάσει όλο τον χώρο πρέπει να γίνει stretch με ότι σημαίνει αυτό.

Αν ανέβει στη μέγιστη ανάλυση /διάστασή της  δεν προσαρμόζεται αναλογίκα σε λόγο πλευρών με αυτή την εντολή;

Θα παιρνα όρκο πως κάπως γινόταν αυτό (αν έβαζες την φώτο μέσα σε table).

Εγω δεν μπορω να γλιτωσω απο το Moog

σύγχώρεσε τον γέρο-Αdmin...Βλέπεις είναι εκείνης της εποχής και δεν έμαθε ότι από τότε βγήκαν και άλλα synths 8)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Νομιζω οτι η παρακατω φωτο που ποσταρα πριν δινει τη λυση. Η φωτο της σελιδας προσαρμοσμενη στις διαστασεις της στηλης του φορουμ, και ολο αυτο στο κεντρο. Ετσι οσο μεγαλη ή μικρη αναλυση κι αν εχεις η φωτο θα φαινεται παντα ολοκληρη, χωρις να stretchαρεται σε μεγαλες αναλυσεις, ενω σε μικρες αναλυσεις απλα θα φαινεται μικροτερη αλλα παλι ολοκληρη. Τωρα ετσι οπως ειναι, οι χρηστες με μεγαλες αναλυσεις βλεπουν κενα ενω αυτοι με μικροτερες αναλυσεις βλεπουν μονο ενα μερος της φωτο. 

image.png

σύγχώρεσε τον γέρο-Αdmin...Βλέπεις είναι εκείνης της εποχής και δεν έμαθε ότι από τότε βγήκαν και άλλα synths 8)

Συγχωρεμενος... :P

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Guru

και μια και κολοβάραγα σήμερα, 3 noiz header "κολοκυθόπιτες" by npap στα 1920...

npap_header-bg_001.thumb.jpg.df7b5908b129cd22c17d1589af005291.jpg

npap_header-bg_002.thumb.jpg.abb7fbb13680039857ee4a8495196298.jpg

npap_header-bg_002_glass.thumb.jpg.3892ae8624c10260a0d8c8dd8c64d68a.jpg

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

• Administrator

Ευχαριστώ σας όλους για τη συζήτηση και το beta test τα print screens αλλά και τις εξαίρετες προτάσεις npap, (που να σ' είχα πριν ενα μήνα).

Το πρόβλημα της εικόνας το έλυσα με μια απλή εντολή repeat-x. Θα επεξεργαστώ το αρχείο για να σβήνει. Later... ;D

Καλό είναι να βλέπεις με κάποιο τρόπο ότι έχεις νέο μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να μπείς σε ξεχωριστή οθόνη.

Δίπλα στα "Μηνύματα" εμφανίζεται ένας αριθμός π.χ. [1], όταν έχεις νέο μηνυμα. Αν δεν σου έχει ήδη ανοίξει pop-up πως έχεις μήνυμα, δηλαδή.

Αν πατήσω στο "Απαντήσεις" με πάει στην αρχή του Thread και όχι στην

αμέσως επόμενη μετά την τελευταία απάντηση που διάβασα, και αυτό επίσης

(με) μπερδεύει

Δεν έχει αλλάξει καθόλου η συμπεριφορά της επιλογής αυτής.

Live and let Live.

• Administrator
Το μόνο που μου έλειψε αμέσως είναι τα "Νέα Θέματα" και "Νέες Απαντήσεις" στα οποία δεν έχεις πρόσβαση από παντού

Λύθηκε κι αυτό νομίζω.

Live and let Live.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου