Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμισμένο Noiz.gr interface.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

λεπτομέρεια αλλά την αναφέρω... από την αγορά το logo του noiz δεν σε γυρίζει στην πρώτη σελίδα...

προσωπικά βέβαια θα ήθελα και το logo στην index σελίδα (και μόνο φυσικά) των αγγελιών, να με επαναφέρει στο noiz, μια και τις περισότερες φορές δεν το επισκέπτομαι ανεξάρτητα και η ματιά μου εκεί αποτελεί μέρος της περιήγησης στο μητρικό site...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Χμ... βλεπω οτι στα νεα θεματα πλεον συγκαταλεγονται και αυτα που δεχονται απαντησεις ασχετα με το ποτε ξεκινησαν(εκτος αν ηταν ετσι απο την αρχη και δεν το ειχα καταλαβει).

Πολυ καλυτερα, αλλα και παλι... :-\. Αν επισκεφτω ενα θεμα, τοτε διαγραφεται απο τα νεα θεματα, εκτος αν απαντησει καποιος. Αν δηλαδη θελησω να απαντησω λιγο αργοτερα, παλι θα το ψαχνω(αν δεν απαντησει κανεις αλλος). Στη σελιδα ''νεα θεματα'' λοιπον, βλεπουμε διαφορετικα θεματα ο καθενας. Αναλογα με το ποιο θεμα εχουμε επισκεφτει. Νομιζω οτι μια ''κοινη σελιδα'' θα βοηθουσε καλυτερα. Γενικα πιστευω οτι το προηγουμενο συστημα, οπου δηλαδη καθε θεμα που δεχοταν απαντηση παρουσιαζοταν πρωτο(σε ολους), μεχρι τη στιγμη που θα το εκτοπιζαν αλλα θεματα, ηταν το πιο δικαιο προς τα ιδια τα θεματα! Και αν γινει κι αυτο, γιατι να μην το βαλουμε και στην αρχικη...? :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μια και το noiz βρίσκεται σε περίοδο ανανέωσης, μήπως θα μπορούσε να προστεθεί η δυνατότητα του edit στο noizbox?

Τα "νέα θέματα" στην πρώτη σελίδα δεν είναι ακριβής όρος. Δεν πρόκειται για νέα θέματα αλλά για νέες απαντήσεις.

Ακόμα πάντως δεν κατάλαβα το σκοπό της εμφάνισης δύο θρεντ στην πρώτη σελίδα - αν και προσπάθησα. Το προηγούμενο φόρματ ήταν σαφώς πρακτικότερο - αν και έλειπαν και από εκεί ορισμένες κατηγορίες θεμάτων.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Οντως, οι κατηγοριες ειναι στην ουσια ''νεες απαντησεις'' και ''νεες απαντησεις σε θεματα που εχετε συμμετασχει''.

Να ρωτησω κατι. Τα νυν ''νεα θεματα'' για ποσο θεωρουνται νεα? Γιατι βλεπω οτι διαγραφονται συχνα απο τον πινακα, χωρις να τα εχω επισκεφτει. Δηλαδη, οντως διαγραφονται αυτοματα, ή εκτοπιζονται απο τα νεα? Θα βολευε νομιζω περισσοτερο το δευτερο, γιατι εχω την εντυπωση οτι χανω καποιες απαντησεις. Καλυτερα δηλαδη, να μην υπηρχε περιπτωση να κλικαρω στα νεα θεματα και να μου βγαλει οτι δεν υπαρχουν. Ας ειναι εκει τα τελευταια που απαντηθηκαν ετσι κι αλλιως. Δηλαδη κατι σα την αρχικη σελιδα του προηγουμενου interface  ;D (Ξερω, τωρα σκεφτεστε ''κανε δικο σου forum και καν'τα οπως θες ;D)

Επισης κατι αλλο που το ειχα γραψει και στο τσατ ειναι οτι θα ηθελα να βλεπω τις νεες αγγελιες στην πρωτη σελιδα γιατι το GAS μου δεν ειναι τοσο σοβαρο ωστε να μπαινω στις αγγελιες και να ψαχνω καθε μερα για νεα πραγματα  ::)

My spirit sighs in peace - Opeth

Much better! Ευχαριστουμε! Αν, τωρα, εμπαινε στα fresh και μια επεξηγηση στο τελος καθε τιτλου που να λεει σε ποιον πινακα ειναι ποσταρισμενο το thread, ειμαστε αψογα. (Οκ, και ο διαχωρισμος των fresh σε music tech και noiz cafe  :D)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου