Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμισμένο Noiz.gr interface.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δλδ τώρα, εσάς σας αρέσει αυτό το πράμα με την αρχική σελίδα που δεν εμφανίζονται όλα τα νέα θέματα, αλλά πρέπει να περάσεις σε επόμενη σελίδα λόγω του review? Μόνο εγώ δεν το βρίσκω καθόλου χρηστικό??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Administrator

Φίλε Mistral έχεις δίκιο, αλλά ο τρόπος για να βλέπεις τι συμβαίνει σε ένα φόρουμ είναι με τα:

• Νέα θέματα (που περιλαμβάνουν ότι νεο εχει δημοσιευτεί απο την προηγούμενη επίσκεψη σου)
  • Απαντήσεις (απαντήσεις που έλαβες απο την προηγούμενη επίσκεψη σου, σε θέματα που έχεις συμμετάσχει)

και τα οποία είναι άμεσα προσβάσιμα.

Live and let Live.

Φίλε yameth ευχαριστώ για την απάντηση,

Ναι αυτά χρησιμοποιώ τώρα (νέα θέματα). Απλά το προτιμούσα που έμπαινα στην αρχική σελίδα και είχα 'φάτσα κάρτα' τα νέα θέματα χωρίς να πατώ τίποτα. Θα το συνηθίσω  ;D

Καλή συνέχεια! 

Δλδ τώρα, εσάς σας αρέσει αυτό το πράμα με την αρχική σελίδα που δεν εμφανίζονται όλα τα νέα θέματα, αλλά πρέπει να περάσεις σε επόμενη σελίδα λόγω του review? Μόνο εγώ δεν το βρίσκω καθόλου χρηστικό??

+1

Η πρώτη σελίδα είναι τελείως άχρηστη.

Θα ήθελα μεγαλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στο φόρουμ και όχι στα τελευταία 10 ποστ.

Όσο για τα νέα θέματα, πριν από λίγο είδα ένα θέμα στο οποίο θα ήθελα να σχολιάσω αργότερα. Άντε βρες το τώρα...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Μια χαρά είναι τα "Νέα Θέματα" και τα χρώματα και οι εικόνες.  :)

Γιατί δεν έχει δοθεί η δέουσα προσοχή σε αυτό που έχουν αρκετοί επισημάνει;

Τα underlined links είναι τόσο μα τόσο κουραστικά στο μάτι! Δεν ενοχλεί κανέναν άλλον;

Γιατί δεν έχει δοθεί η δέουσα προσοχή σε αυτό που έχουν αρκετοί επισημάνει;

Τα underlined links είναι τόσο μα τόσο κουραστικά στο μάτι! Δεν ενοχλεί κανέναν άλλον;

Μαζι σου, αλλα τη ζημιά την εχει κανει το fender forum http://www.fenderforum.com/forum.html

Θα το συνηθίσεις

Προσωπικά, θα ήθελα περισσότερα νήματα στα νέα θεματα

Με γειες  8)

Παράθεση από: cartman14 στις 21:37 - 20/06/14

Σωστός!

Το ανέφερα κι εγώ χτες και κάποιοι άλλοι και ο Yameth λέει ότι θα το δει.   :D

Η πρώτη σελίδα είναι τελείως άχρηστη.

Θα ήθελα μεγαλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στο φόρουμ και όχι στα τελευταία 10 ποστ.

Όσο για τα νέα θέματα, πριν από λίγο είδα ένα θέμα στο οποίο θα ήθελα να σχολιάσω αργότερα. Άντε βρες το τώρα...

Συμφωνώ απολυτα.

Και παντού βλέπω γραμματα με υπογράμμιση από κατω, είμαι καλα γιατρέ μου; :(

Πρώην VARTANIS ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου