sPId_x Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 παιδια γνωριζει κανεις το club chills Ιεζεκιηλ 56? Μου στελνουνε μηνυματα και δεν ξερω καν σε ποιο μερος βρισκεται.Υποψιαζομαι μηπως στελνουνε τιποτα επειδη εχω βαλει το τηλ μου στον διαγωνισμο τοy noiz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ έχω βάλει το τηλ μου στο διαγωνισμό του noiz αλλά δεν λαμβάνω τέτοια μυνήματα :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Υποθέτω ότι μιλάτε για το κινητό σας τηλέφωνο. Πείτε μας (και οι δύο) από ποια εταιρεία αγοράζετε κινητή τηλεφωνία; (Τιμ, Βόϊδαφον;). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Υποψιαζομαι μηπως στελνουνε τιποτα επειδη εχω βαλει το τηλ μου στον διαγωνισμο τοy noiz. Όχι φίλε μου το τηλέφωνο σου δεν πηγαίνει πουθένα. Το Noiz δεν δίνει τα στοιχεία των διαγωνιζομένων σε κανένα! Το ζητάμε μόνο για την περίπτωση που κερδίσεις και δεν μπορούμνε να έρθουμε σε επαφή μαζί σου διαφορετικά. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Καμιά γκομενίτσα, φίλη - φίλης - φίλου θα'ναι μάλλον που την έχουν πείσει ότι είναι.... PR σε κανα μαγαζάκι και μαζεύει ό,τι τηλέφωνο βρει και στέλνει κατά βούληση... Τυπική περίπτωση μάλλον! :wink: http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση