AntonyPath25 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Στο καναλι 9 εχει αφιερωμα pink floyd αν μπορει καποιος να το γραψει !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vas_spir Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Το live στην Πομπηία είναι. Classic! Μπορείς εύκολα νομίζω να το βρεις σε dvd. Βιάστηκα, αφιέρωμα είναι. Καλή φάση. Thanx για την πληροφόρηση, δυστυχώς δε μπορώ να το γράψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Όσο είδα ήταν κυρίως από το live στην Πομπηία, το οποίο όντως βρίσκεις πανεύκολα σε dvd (και αξίζει), και μερικά clips από πιο πρόσφατα live τους, τα οποία δεν ξέρω αν υπάρχουν σε dvd, πάντως σίγουρα μπορείς να τα βρεις εύκολα στο internet ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 οντως πολυ Πομπηία το εχω κι εγω και το pulse kai to dark side of the moon kai to delicate sound :) a !! αν καποιος ενδιαφερεται εχει στο μοναστηρακι (αν θεσ θα σου πω μαγαζι) σφραγισμενο δισκο dark side of the moon την εκδοση με τις αφισες και τα αυτοκολητα 1973 αλα ειναι επανεκδοση 2003 και την ξαναπηρα εχει μηνει αλος ενας !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Εγώ έχω όλη την υπόλοιπη συναυλία άλλα σε 2πλό LASERDISK!!!!!(Nαι τον παπού του DVD). Ξέρει κανείς πώς να σας το κάνω DVD? και στέλνω ένα στο Noiz...και τα βρίσκετε. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 http://hometheater.about.com/od/laserdiscced/a/lasertodvd_2.htm http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=79887 Καλημέρα Νομίζω αυτά τα δύο ίσως σε βοηθήσουν στην μετατροπή που θες να κάνεις Καλή επιτυχία Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση