Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2014 με τετοια γελοια προσφορα :) Να τη βελτιώσει. Εκτός από Ελλάδα να προσθέσει Ισπανία και Πορτογαλία ;D ΥΓ: Και δώρο ένα... παλτό για τον χειμώνα ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndreasZ Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2014 Να τη βελτιώσει. Εκτός από Ελλάδα να προσθέσει Ισπανία και Πορτογαλία ;D ΥΓ: Και δώρο ένα... παλτό για τον χειμώνα ;) ;D Με αυτα που επαθαν και οι δυο....την μια την δικαιολογω γιατι επαιζε και με 10 παικτες και δεν μπορουσαν να δωσουν μια πασα στον ηγετη τους... Για την Ισπανια δεν υπαρχει δικαιολογια...μυτη ψηλα...φαε 5αρα!! Κ οχι μονο παλτο...ολοκληρη εμφανιση της εκαστοτε χωρας...και ενας ενισχυτης στα εθνικα μας χρωματα...αντε και θηκη!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω να ακούγεται και πολύ άσχημη η πρόταση αυτή τη στιγμή που γράφω. :D Πάμε Ελλάδα! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω να ακούγεται και πολύ άσχημη η πρόταση αυτή τη στιγμή που γράφω. :D Πάμε Ελλάδα! Έλα Γκίκα παιδί μου Χαρδούβελη, βγες απ το λογαριασμό του αφεντικού ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση